ØNSKET DUO: Eden Hazard og David Luiz er to av spillerne Barcelona ønsker å hente fra Chelsea. (AP Photo/Matt Dunham)
ØNSKET DUO: Eden Hazard og David Luiz er to av spillerne Barcelona ønsker å hente fra Chelsea. (AP Photo/Matt Dunham)

Fotballryktene:
– Barcelona vil hente fire mann fra Chelsea

Og Arsenal vil raide Barcelona.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Barcelona anket dommen fra FIFA, som sa at klubben ikke får kjøpe spillere i de to neste overgangsvinduene. Dermed får katalanerne handle mens anken er under behandling. Men med fare for å gå glipp av to senere overgangsvindu, virker nå planen å hamstre spillere mens de fortsatt kan. For ifølge CaughtOffside ønsker de intet mindre enn fire Chelsea-spillere. At håpet er at David Luiz' krøller skal erstatte Carles Puyols manke, er ingen hemmelighet. Ramires har også vært nevnt som aktuell tidligere. Nå skal Barca-ledelsen også ha sett seg ut Thibaut Courtois som mannen de vil ha i målet når Victor Valdes drar. Og heller ikke i Barcelona har det gått upåaktet hen at Eden Hazard og Jose Mourinho ikke akkurat er perlevenner. I Blaugrana kan i hvert fall Hazard være trygg på at han får spille i et lag som ønsker å spille fotball.

I tillegg til David Luiz, så er også John Terry på vei ut av Chelsea-forsvaret. Nå skal de blå ha sett seg ut en Tottenham-spiller til å fylle hullet. Men det er verken Jan Vertonghen eller Younes Kaboul som skal stå på Jose Mourinhos handleliste. Ifølge Football Direct News skal han ha sett seg ut Vlad Chiriches som mannen han vil ha.

«Jeg er en av Mourinhos disipler», uttalte Sami Khedira forrige sesong. Og mye tydet på at tyskeren ville forlate Real Madrid da Mourinho forsvant i fjor sommer. Men en alvorlig kneskade satte en stopper for en overgang. Nå mener Daily Star at han igjen kan få sin ledestjerne som sjef. For Chelsea skal være villig til å betale nærmere 400 millioner kroner for å hente den tidligere Stuttgart-spilleren til London.

Manchester United-ledelsen vil nok si at de kunne gjort ting bedre da de lot Paul Pogbas kontrakt løpe ut, og den franske unggutten fritt kunne dra til Juventus. Nå er Pogba verdsatt til rundt 700 millioner kroner, og Europas største og rikeste klubber har ham alle høyt på ønskelisten. Nå kan historien gjenta seg. For Juventus er igjen interessert i et Manchester United-talent på utgående kontrakt. Ifølge Daily Mail er Will Keane på vei bort fra Old Trafford. Og det er ikke bare Juventus som skal være interessert. Fiorentina, Arsenal og Newcastle følger også nøye med.

Når Barcelona vil hente fire mann fra Chelsea, så må nødvendigvis noen ut. Og Arsenal skal være klar for å raide Camp Nou. Cesc Fabregas virker ikke å være verdens lykkeligste i hjembyen. Og i London sitter hans «andre far» Arsene Wenger med en tilbakekjøpsklausul, som sjansen er stor for at han vil benytte seg av. Men tar Arsenal-manageren turen til Barcelona, så vil han gjerne ha litt mer valuta for shoppingrunden. Og CaughtOffside hevder at Wenger planlegger å snappe Cristian Tello foran nesen på Liverpool. I tillegg er Martin Montoya en mann han ser kan bli Bacary Sagnas erstatter på høyrebacken.

Mesut Özil har nå anbefalt Wenger om å gjøre et fremstøt overfor Bayern Münchens Mario Götze. Den tidligere Borussia Dortmund-stjernen har ikke klart å spille seg til fast plass i «FC Hollywood», og har ikke lagt skjul på at han ikke er fornøyd med sin første sesong i klubben. Ifølge Football Direct News skal Özil altså ha hvisket et ord i øret på Wenger om at det kan være smart å prøve å hente Götze til Arsenal.

Manchester City skal ha sett seg ut Arsenals Laurent Koscielny som en mann i midtforsvaret sitt neste sesong, skriver Football Direct News. Men dessverre for de kommende ligamesterne så skal franskmannen onsdag ha kommet til enighet med The Gunners om en ny femårskontrakt.

Footylatest kan fortelle at Liverpool nå er favoritt til å sikre seg Benficas playmaker Nicolas Gaitan. Både Manchester City og Manchester United skal ha vært på jakt etter argentineren, men ikke kommet med noe bud til nå. Benfica skal være villig til å la Gaitan gå dersom de får over 200 millioner kroner for ham.

Kolo Toure ser ut til å få statistikken sin knust. Ivorianeren hadde vunnet Premier League med alle klubbene han har spilt for - helt til han kom til Liverpool. Nå er mulighetene for å bli historisk, som førstemann som vinner med tre klubber, så godt som borte. Og 33-åringen ser ikke ut til å ha tro på at han kan vinne noe på Anfield, for Toure er en vinner, og nå skal han ifølge Football Direct News være på vei til Queens Park Rangers, hvor han (dersom ikke QPR rykker opp gjennom playoff) kan vinne The Championship neste sesong.

Southamptons sterke sesong er ikke gått upåaktet hen blant storklubbene. Midtbanespilleren Adam Lallana er ønsket av stort sett samtlige klubber som ender over The Saints på tabellen. Men nå går klubbens kaptein veldig langt i å antyde at han blir værende på St. Mary's, skriver Daily Mirror.

Tottenham trenger vinger. Verken Nacer ChadliErik LamelaChristian EriksenAaron LennonAndros Townsend eller Gylfi Sigurdsson har klart å tette hullet etter Gareth Bale. Så nå vurderer Spurs å hente Adam Johnson fra Sunderland, skriver Football Direct News. Kanskje de vurderer en ny taktikk med to mann på hver ving?

Den nye Leeds-eieren Massimo Cellino er i ferd med å ta opprydning i klubben til et helt nytt nivå. For ifølge Daily Star planlegger nå italieneren å sparke mer enn 70 personer ansatt i Leeds United. Cellino skal ha brukt de siste ukene på å gå gjennom driften av klubben, og vil effektivisere den og kvitte seg med daukjøtt for å få ned lønnsutgiftene. I overkant av 70 personer skal altså være overflødige i sine roller i klubben.

Det har gått kraftig nedover med Portsmouth etter at Erik Huseklepp forsvant fra klubben. Denne sesongen var de en periode seriøst i fare for å ryke ut av ligasystemet. Men de endte til slutt på en 13. plass i League Two. Nå håper Pompey at de endelig har funnet en erstatter for Huseklepp. For ifølge talkSPORT skal Swindon-spissen Miles Storey være på vei til Fratton Park. Håpet er at Storey skal snu den negative trenden og skyte klubben oppover igjen.