– Dumt å sammeligne seg med «Fotballfrue»

Sigrid Bonde Tusvik råder nybakte mødre til å ta tiden til hjelp, og ikke sammenligne seg med damene som trener hver dag. 

Sigrid Bonde Tusvik er blant tre kjente kvinner som figurerer i boken «Tren smartere». Hun kom til boklanseringen med sin ett år gamle datter Jenny, og komikeren innrømmer at det har tatt henne lang tid å finne formen etter fødselen.

– Ikke still for høye krav

– De berømte Fotballfrue-magene og svømme-magene er jo magene til folk som trener og jobber hver dag, og som har gode gener, så skal man sette det som krav til sin egen mage da er man veldig dum, sier Sigrid.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Caroline Berg Eriksen skapte stor storm da hun la ut dette bildet av seg selv og sin flate mage kun dager etter å ha født datteren Nelia.
Caroline Berg Eriksen skapte stor storm da hun la ut dette bildet av seg selv og sin flate mage kun dager etter å ha født datteren Nelia.

Hun sikter til bildene fotballfruen Caroline Eriksen og svømmer Anja Johansen la ut av seg selv etter at de hadde født barn.

LES OGSÅ: Fotballfrue snakket ut om magebildebråket

«Muffinsmage»

– Vi som alltid har hatt «muffinsmage» kan ikke begynne å tro at magen kan se sånn ut etter fødselen, sier Sigrid.

Selv tok det litt lenger tid før Sigrid følte at hun begynte å komme i form igjen. 

– Det tok mange uker det altså. Kanskje et halvt år. Eller, jeg føler jo ikke at kroppen er tilbake helt enda. Men etter ni måneder syns jeg kroppen begynte å komme litt tilbake, så det tar kanskje like lang tid som et svangerskap da.