Her snakker Aerosmith-vokalisten norsk til fansen

Steven Tyler er med i en ny kampanje som fansen elsker.

Steven Tyler (66) vokalist i Aerosmith frir til fansen ved å snakke norsk i et klipp som er lagt ut av Ticketmaster Norge. Dette er en ny trend blant artister, og det var Ticketmaster i Spania som startet konseptet «Say Hello».

«Say Hello»-hilsen

Aerosmith og Steven Tyler kommer til Odderøya og Norge 4. juni. I den anledning har Billettservice i Norge lagt ut en «Say Hello»-hilsen fra den eksentriske vokalisten.

Steven Tyler og gitaristen Joe Perry i Aerosmith gleder seg til konsert på Odderøya i juni . (Photo by John Shearer/Invision/AP)
Steven Tyler og gitaristen Joe Perry i Aerosmith gleder seg til konsert på Odderøya i juni . (Photo by John Shearer/Invision/AP)

 – Javel Norge, Steven Tyler her. Dere skal se Aerosmith og meg selv som rocker for dere i Kristiansand, vær der eller vær der, sier en humoristisk Steven Tyler på klippet til Ticketmaster.

Konseptet 

Ved å poste videoen blir dette en vinn-vinn situasjon for Ticketmaster og artistene selv. Steven Tylers hilsen hadde på de første timene 3000 avspillinger på Facebook.

– Vi sender en oppfordring om en hilsen til artistens agent, også kommer det som kommer tilbake. Med denne kampanjen er det lettere å få budskapet fra artisten ut.

Dette er noe vi startet nå for å få våre arrangører, promotorer og management til å bli inspirert til å bruke unikt videoinnhold til å motivere publikum, sier Tormod Olsen i Billettservice til TV 2.

Eggum og Sivertsen

To norske artister som har hengt seg på «Say Hello»-kampanjen er Halvdan Sivertsen og Jan Eggum.  De la ut en video på Billettservice i sammenheng med showet deres på Dizzie Showteater. Her ser du klippet: