VIL SPILLE SAMMEN: Sergio Agüero og Lionel Messi ønsker å spille sammen oftere enn de gjør på landslaget. Foto:AFP PHOTO / DANIEL GARCIA
VIL SPILLE SAMMEN: Sergio Agüero og Lionel Messi ønsker å spille sammen oftere enn de gjør på landslaget. Foto:AFP PHOTO / DANIEL GARCIA
Premier League

Fotballryktene: 
– Messi vil spille sammen med Agüero

Og Premier League-duo kjemper om Hulk.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Tirsdag dukket ryktene om at et heftig Manchester City-bud på Lionel Messi var på trappene. Drømmen om å ha Messi sammen med sin landsmann Sergio Agüero på topp fristet veldig oljesjeikene i Manchester. Og det er tydeligvis en drøm de deler med nettopp Messi, for da ballmagikeren satte seg til forhandlingsbordet med Barcelona, skal han ha satt som krav at Barca skal hente Agüero for at han skal signere en ny kontrakt med klubben, skriver Sport. Han skal også ha kommet med krav om at hans gode venn Jose Pinto blir tilbudt ny kontrakt. Det gir plutselig en mening til hvorfor Barcelona har vært trofast mot den eksentriske keeperen.

Men tirsdag kom også meldingen om at Manchester City blir straffet av UEFA for brudd på Financial Fair Play-reglene. En del av straffen var at de må slanke Champions League-stallen sin med fire spillere, men fortsatt må åtte mann være såkalt «home grown». Forrige sesong måtte de melde inn en spiller for lite, fordi de ikke hadde nok lokalt oppfostrede spillere. Det gjør at klubben må tenke annerledes på overgangsmarkedet. I stedet for å raide verden for etablerte stjerner, må de lete etter talenter innenfor landegrensene. Ifølge Daily Mail er nå West Ham-talentet Omari Forson et prioritert overgangsobjekt for City. Niåringen, som kan trikse over 100 ganger med ballen, blir sett på som en fremtidig Zlatan Ibrahimovic på Upton Park, men nå kan han altså havne i Manchester City i stedet.  

Chelsea trenger ikke å tenke lokalt når de drar ut på spillerjakt. Med David Luiz og John Terry på vei ut, så er det midtstoppermangel på Stamford Bridge. Nå drømmer Jose Mourinho om å lokke sin tidligere elev Raphael Varane til England. Den franske 21-åringen var et førstevalg i Real Madrid under Mourinho, men denne sesongen har han sett Pepe og Sergio Ramos bli foretrukket i de viktige kampene. Men Varane kommer neppe billig. Han har en utkjøpsklausul i kontrakten sin på nærmere 1,7 milliarder kroner, skriver Daily Express.

Ramires har vært fast inventar for Chelsea, men ryktene sier at brasilianeren ikke er Mourinhos favoritt, og kan være på vei bort. Nå skriver Football Direct News at Barcelona skal være villig til å betale over 200 millioner kroner for løpsmaskinen. Juventus har også plassert 27-åringen på ønskelisten sin dersom de blir tvunget til å selge Paul Pogba i sommer.

Chelsea har kastet seg inn i kampen om Arsenals høyreback Bacary Sagna. Alt tyder på at franskmannen er ferdig på Emirates Stadium, men Daily Star skriver at Sagna skal ha bestemt seg for å bli værende i England. Dermed står det trolig mellom Chelsea og Manchester City, og et godt tips er at klubben som tilbyr den største lønningsposen får underskriften.

John Flanagan har vunnet mange Liverpool-hjerter denne sesongen, men selv ikke den rødeste scouser kan nekte for at venstrebacken har vært klubbens svake punkt. Og Liverpool må innse at de blir smågutter på det store venstrebackmarkedet. Både Luke Shaw og Alberto Moreno ser ut til å være utenfor klubbens rekkevidde. Ifølge Daily Express vil nå Brendan Rodgers prøve å hente Ashley Cole til klubben.

En annen forsvarsspiller som skal være ønsket på Anfield er Feyenoords Stefan de Vrij. 22-åringen forlater trolig rotterdamklubben etter VM, men Liverpool må nok kjempe for å sikre seg midtstopperen. For ifølge Football Direct News er også Roma interessert i ham.

Før denne sesongen var ikke Steven Caulker god nok for Tottenham. Midtstopperen ble solgt til Cardiff. Men med Jan Vertonghen sugen på større utfordringer enn Spurs kan gi ham, og Younes Kaboul som bosmanspiller, så kan Caulker være på vei tilbake til White Hart Lane. Men 22-åringen er ikke den eneste Cardiff-spilleren som kan havne i Tottenham, skriver Daily Mirror. For keeper David Marshall har imponert så mye at han fort kan bli Hugo Lloris' erstatter, hvis franskmannen får drømmen sin om å spille for en Champions League-klubb oppfylt.

Tottenham og Arsenal er begge ute etter en toppspiss. Nå melder Football Direct News at de to nordlondonrivalene har sett seg ut den samme mannen. Dermed kan det bli en ny kamp mellom de to, slik det var da Emmanuel Petit i sin tid havnet i Arsenal. Den gangen besøkte han Tottenham først og var så godt som klar for klubben. Men taxipengene han fikk for å kjøre til flyplassen brukte han til å kjøre til Arsenal. Der ble han overbevist av Arsene Wenger til å signere for The Gunners. Denne gangen er det Zenit St. Peterburgs Hulk som er på begges ønskeliste, skriver Football Direct News. Dersom brasilianeren besøker Spurs først, så sørger de nok for å kjøre ham til flyplassen selv.

Real Madrid og Bayern München har begge vist interesse for Arsenals midtstopper Laurent Koscielny den siste tiden. Men den franske landslagsspilleren har ingen planer om å forlate The Gunners. Nå melder Le10Sport at Koscielny er i ferd med å forlenge avtalen sin med Arsenal til å gjelde ut 2018/19-sesongen.

Pep Guardiola skal rydde litt i Bayern München-stallen sin. En som kan være på vei bort fra klubben er Javi Martinez. Ifølge El Mundo Deportivo skal Arsenal ha forhørt seg om muligheten for å hente midtbanespilleren.

Manchester United skal ifølge Bild ha skrapet sammen i overkant av 400 millioner kroner, som nå er gjort klar til et bud på Marco Reus. Dette til tross for at Reus selv sa til avisen at han blir i Borussia Dortmund i minst ett år tidlig.

West Ham går offensivt til verks nå. De skal ikke ha en sesong til uten spisser som scorer mål. The Sun skriver at de ønsker å hente tilbake Demba Ba. Det var West Ham som først hentet senegaleseren til England, før han gikk videre til Newcastle og Chelsea. Men det er ikke den eneste spissen The Hammers vil ha. For talkSPORT kan fortelle at londonklubben ønsker å hente Benfica-duoen Oscar Cardozo og Rodrigo Lima