FRYDER SEG: Noel Gallagher sier han synes det var fint å se Suárez og Gerrard gråte. Foto: NTB scanpix
FRYDER SEG: Noel Gallagher sier han synes det var fint å se Suárez og Gerrard gråte. Foto: NTB scanpix

Rockestjerne fryder seg over Suárez' tårer

Manchester City-supporter Noel Gallagher langer ut mot Liverpool.

Luis Suárez og Steven Gerrard tok til tårene etter at Liverpools gulldrøm etter alt å dømme ble knust da laget raknet og slapp inn tre mål på ni minutter mot Crystal Palace mandag.

Flere har omtalt spillernes reaksjon, og Stoke-stopper Robert Huth uttalte blant annet på Twitter at det burde blitt gitt tre kampers karantene for å grine på banen.

– Fint å se Suárez gråte
En som også har uttalt seg, og som absolutt ikke sparer på kruttet, er Manchester City-supporter og Oasis-medlem Noel Gallagher.

– Det var fint å se Suárez i tårer på slutten. Jeg likte det fordi han er en juksemaker. Jeg skjønner ikke hvorfor han fikk prisen som årets spiller av journalistene. Det var også fint å se Gerrard gråte. Det var et fantastisk øyeblikk. Jeg tok det opp på tape, sier han i et intervju med radiokanalen talkSPORT, gjengitt av Manchester Evening News.

Han er ikke overrasket over at det skjedde.

– De har en tendens til å bli tatt av følelsene. Både Liverpool og supporterne, sier han og legger til.

– Vi har flere store spillere, mens Liverpool ikke har noen.

Ikke avgjort ennå
Rockestjernen hadde likevel håpet på at Liverpool skulle henge med helt til siste runde for å gi City-spillerne den ekstra gnisten.

– For å være helt ærlig så håpet jeg på at de skulle vinne for å gi City hardere konkurranse. Vi har en tendens til å bli litt for selvsikre i slike situasjoner. Men det var fantastisk å se på. Jeg byttet mellom kampen og VM-finalen i snooker, sier han. 

Han tar likevel ikke ligagullet for gitt.

– Jeg kommer ikke til å feire noe dommeren blåser for siste gang på sesongens siste dag. Men når han blåser skal jeg feire så lenge som bare Gud vet, sier han.

Liverpools Luis Suárez trøste av lagkompis Steven Gerrard.
Liverpools Luis Suárez trøste av lagkompis Steven Gerrard.