Kler seg naken på TV for å bli Norges beste stripper

Espen Stickler (28) jobber på fabrikk i uken og stripper i helgen. 

Espen Stickler (28) jobber til daglig på fabrikk, men i helgene er han fulltidsstripper. Nå håper han å hevde seg i konkurransen om å bli «Norges beste stripper».

– Det er moro å vise seg frem. Jeg er glad i oppmerksomhet, det skal jeg ikke legge skjul på. Også håper jeg det kan bidra til at folk får litt bedre forståelse av hva det er, forteller Espen om hvorfor han meldte seg på programmet.

MILITÆR: Espen Stickler hyres inn til utdrikningslag, bursdager og «ladies night» på utesteder.
MILITÆR: Espen Stickler hyres inn til utdrikningslag, bursdager og «ladies night» på utesteder.

Fra en kristen familie

Stickler har vokst opp i en kristen familie, og har en bror som driver med kristen arbeid for de unge i brødrenes hjembygd i Vestfold.

– Familien respekterer det jeg driver med, men det er klart at de ikke er veldig fornøyde. Vi er gode venner alle sammen, men som de sier så hadde de ønsket noe annet for meg, sier 28-åringen.

Fullbooket til august

Da Espen begynte å strippe var det kun for gøy. Nå har det blitt på et mer profesjonelt plan, og folk hyrer han inn til utdrikningslag, bursdager og «ladies night» på utesteder. For øyeblikket er han fullbooket frem til august.

– Motivasjonen for å drive med stripping er kicket jeg får av det. Adrenalinet jeg får før jeg skal på scenen er helt topp! sier Stickler.

Vil bli landets beste stripper

Han mener mange har misoppfattet stripping, og avkrefter at det er en luguber bransje.

– Stripping er jo det det er, men det er mange som sammenligner det med prostitusjon og tror at det er mange bakmenn – men det har ikke jeg sett. Jeg mener stripping er innenfor dansesjangeren, med mye humor og underholdning. Vi blir kalt artister på en måte. Det er litt mer enn bare nakenhet, bedyrer Espen.

Nå kler han seg naken på TV i håp om å bli landets beste stripper.

– Det er en fin tittel å ha, også synes jeg hele opplegget er veldig gøy. Det er gøy å se andre også, sier han lattermildt.

CUPCAKE WAR: Carina Carlsen aka Fifi von Tassel med sitt burleskshow i «Norges beste stripper». FOTO: TV 2
CUPCAKE WAR: Carina Carlsen aka Fifi von Tassel med sitt burleskshow i «Norges beste stripper». FOTO: TV 2

Provoserer og inspirerer

27 år gamle Carina Elisabeth Carlsen fra Lillestrøm er en annen deltaker i programmet. Til vanlig studerer hun vernepleie, men som hobby driver hun med blant annet burlesk. Hun ble med i programmet for å inspirere andre. 

– Det er ikke til å legge under en stol at jeg er tjukk. Det kan provosere, men jeg håper det også kan inspirere, sier Carina til TV2.no. 

Hun forteller at hun alltid har vært fascinert av danseformen og at det, siden hun startet for halvannet år siden, har gitt henne en radikal forandring på selvbildet. De fleste synes det hun driver med er kult. 

– Familien stiller seg bak meg og bestemor er min største fan, ler hun.