Slik gikk det med Stian og Mari fra «Hemmelig kjærlighet»

Mari sjekket opp Stian med skjult kamera. Men ble det kjærlighet ut av det?

Radioverten Stian Berg Røste (27) trodde han skulle være med på et sjekkeprogram der han kun trengte å stille opp på en blind date.

Men en hel uke før daten skulle finne sted, ble han sjekket opp av Mari Reisjå med skjult kamera på arbeidsplassen hans. 

Resultatet har blitt en pilot med tittelen «Hemmelig kjærlighet», som nå konkurrerer med 10 andre friske, norske TV-ideer på TV 2 Zebra. 

Se piloten øverst i saken.

Slik gikk det med dem

TV-seerne får blant annet se at Mari får ulike utfordringer for å gjøre Stian interessert, og Stians reaksjon når han skjønner at Mari er daten.

Men seerne får ikke vite om det utvikler seg til noe mer mellom Mari og Stian.

– Vi har ikke blitt sammen, det har vi ikke. Det var så mange inntrykk å fordøye på daten. Så skulle man brått ha en romantisk middag – det var litt vrient der og da. Men vi har møttes noen ganger etter det. Tonen er god, men det er ikke noe mer, forteller Stian.

Mari sier seg enig.

– Det ble ikke så mye i ettertid. Det er jo trist, for Stian er en flott gutt. Men vi var nok begge litt usikre på hva som var ekte og hva som var skuespill. For min del føltes det ikke helt naturlig å starte å date på det grunnlaget. Ettersom jeg faktisk hadde overvåket ham en uke, fant jeg ut at det beste var å la ham ta initiativ om han var gira. Det gjorde han vel egentlig ikke, sier Mari.

– Fikk meg til å skjønne at fyren var en innertier

Stian har en avslappet innstilling til kjærligheten, og har i grunn bestemt seg for å ta datingen med knusende ro.

– Jeg har det på en måte ganske greit sånn som jeg har det nå. Det er ingen hastverk dette kjærestegreiene, bedyrer Stian.

Mari har tidligere fortalt at prosjektet ga henne et spark i rumpa når det kommer til dating, og livet smiler ekstra om dagen.

– Like etter innspilling kom jeg til å møte en en fantastisk mann, og akkurat nå er vi i starten av noe unormalt bra. Han er nok ikke denne pilotens største fan, samtidig vil jeg takke innspillingen for at jeg kom i datemodus og skjønte at denne fyren var en innertier, triumferer Mari.

Blant 11 TV-ideer er det ett program som får klapp på skulderen som den mest populære nyskapningen, med det norske publikum som jury.

Her kan du stemme frem din favoritt. Alle pilotene finner du under: