Sjekk de hotte stjerneparene

Se video: Kjendisene strålte på Met-gallaen i New York.

Met-gallaen i New York er en av årets mest glamorøse kjendisfester, og stjernene strømmet til for å vise seg frem for fans og presse.

Jay Z og kona Beyonce var blant kveldens flotteste par. Hun dukket opp i en vågal kjole fra Givenchy, mens ektemannen bar smoking med hvit jakke.

Paret, som har datteren Blue sammen, så ut til å kose seg på festen. De ble senere fotografert av kjendisfotograf Mario Testino som la ut bildet på Instagram.

Depp og dama

Også Johnny Depp tok med seg kjæresten på fest. Depp har siden skilsmissen med Vanessa Paradis forlovet seg med Amber Heard, og paret strålte Hollywood-glamour da de dukket opp på den røde løperen.

Amber bar en fotsid kjole designet av Giambattista Valli, mens Depp ankom festen i sort kjole og hvitt av merket Ralph Lauren Purple Label.

Nytt superpar?

Det har lenge vært spekulert i om Charlize Theron og Sean Penn virkelig er kjærester, men den siste tiden har paret endelig begynt å vise seg sammen.

Også på Met-gallaen ankom paret hånd i hånd, og høyreiste Charlize strålte i en hvit kjole av merket Dior Haute Couture.

Her ser du en fnisende Charlize sammen med kjæresten. Bildet ble tatt av Mario Testino, som la det ut på sin Instagram-side.