FØRST PÅ STEDET: Et TV-team fra MAX var først på stedet da Petter Northug jr krasjet.  Foto: Henrik Sundgård / NTB scanpix
FØRST PÅ STEDET: Et TV-team fra MAX var først på stedet da Petter Northug jr krasjet.  Foto: Henrik Sundgård / NTB scanpix

TV-team først på stedet der Northug krasjet

I den første politibilen som kom til stedet der Petter Northug krasjet, satt også et TV-team fra «Nattpatruljen» på kanalen MAX. Selskapet skal vurdere om bildene kan sendes på TV.

Teamet fulgte politiet i Trondheim natt til søndag da politiet fikk melding om en trafikkulykke på Byåsen, skriver Adresseavisen.

– Jeg kan bekrefte at Nattpatruljen-teamet var sammen med den første politipatruljen på ulykkesstedet, sier informasjonskonsulent Gudmund Bjotveit i SBS Discovery. Selskapet har foreløpig ikke tatt stilling til hvorvidt bildene av Northugs bil etter krasjen skal sendes på TV.

– Vi har ikke sett opptakene ennå. Det er en del etiske og juridiske vurderinger vi må gå igjennom før vi tar den beslutningen, sier Bjotveit.

Dersom de bestemmer seg for å bruke opptakene, kan Norges mest omtalte Audi bli å se på skjermen i august.

Politiet ønsker ikke at det skal skje, og viser til at en forutsetning for samarbeidet med SBS Discovery er at ingen skulle være gjenkjennbare. (©NTB)