Er du Norges nye covergirl? 

TV 2 Bliss og magasinet «Det Nye» søker deltakere til TV-program. 

I fjor gikk Karn Fjørtoft Kjerstad (21) av med seieren i TV 2 Bliss-programmet «Det Nye-jenta». 21-åringen danket ut 600 håpefulle jenter og fikk sitt ansikt på coveret til magasinet «Det Nye». 

I år får en ny jente sjansen. I tillegg til å komme på magasincoveret får årets vinner en tur til New York med Maybelline til en verdi av 25.000 kroner. Hun får også oppleve New York Fashion Week og får være med på både show og backstage på visningene. 

Ujålete og kul

Ifølge redaktør i «Det Nye», Mari Midtstigen, er «Det Nye-jenta» ikke en helt vanlig modellkonkurranse. 

– Det Nye-jenta har masse positiv utstråling og har evnen til å inspirere andre. Fjorårets vinner hadde alt dette: Hun er flott, ujålete, har en kul, men enkel stil og klarer å presentere tips om mote, skjønnhet, mat og trening på en veldig innbydende og inspirerende måte, sier redaktøren. 

Tøff konkurranse

Finalistene går videre til Oslo der de skal bo sammen i en leilighet og bli prøvet i forskjellige utfordringer. Ifølge Midtstigen blir konkurransen tøff. 

– Oppgavene skal fortsatt handle om det å formidle noe på en bra måte, men vi kommer også til å sette kandidatene på prøver for å se hvordan de takler å komme litt ut av komfortsonen. Det kan si veldig mye om en person.

Juryen som skal finne årets Det Nye-jente skal snart begynne å spille inn de første TV-episodene som skal gå på TV2 Bliss i høst. I de første episodene skal juryen plukke ut jenter som skal gå videre til finalerundene i Oslo i høst. I tillegg til å finne jenter gjennom de innsendte videoene, skal juryen ut på reise for å støvsuge Norges land for kule, inspirerende jenter.