LEDER: Mats Zuccarello Aasen og Rangers er i føringen mot Pittsburgh Penguins før andre kamp på bortebane natt til mandag. Foto: Justin K. Aller/Getty Images/AFP.
LEDER: Mats Zuccarello Aasen og Rangers er i føringen mot Pittsburgh Penguins før andre kamp på bortebane natt til mandag. Foto: Justin K. Aller/Getty Images/AFP.

Penguins dominerte mot Zucca og Rangers

Etter to spilte sluttspillkamper står det 1-1 mellom New York Rangers og Pittsburgh Penguins. Rangers med Zucca på isen klarte ikke å stå i mot borte natt til mandag.

Pittsburgh Penguins - New York Rangers 3-0 (kamp to i kvartfinalespillet)

Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers er i kvartfinalene i Stanley Cup-sluttspillet.

Kvart på to, norsk tid, startet den andre kampen i best av sju-serien mellom Pittsburgh Penguins og New York Rangers.

Rangers er i føringen etter at de vant 3-2 i Pittsburgh natt til lørdag, og har dermed fordelen i nok en bortekamp. 

Bortelaget åpnet best med flere skudd på mål, slik de også gjorde i forrige kamp da de ledet 2-0 etter første periode. Penguins hadde mange utvisninger i omgangen, uten at Rangers klarte å utnytte overtallsspillet. Perioden forble målløs.

Elleve minutter ut i andre periode scorer Pittsburgh Penguins ved Kris Letang. Målet kommer med Zucca på isen.

Rangers-målvakt Henrik Lundqvist sto fremragende i mål og skal ha mye av æren for at bortelaget bare lå 1-0 bak etter andre periode.

Penguins presset på og kontrollerte mye av tredje periode. Med bare tre og et halvt minutt igjen å spille av kampen la Jussi Jokinen på til 2-0 til hjemmelaget. Målgivende fra James Neal og Kris Letang. 

Sekunder før slutt tok Rangers ut målvakt Lundqvist for å sette inn et siste støt. Det utnytter Evgeni Malkin etter å snappet en pasning, og setter pucken i et tomt mål – 3-0.

Da står det 1-1 mellom lagene. Det spilles best av sju kamper for avansement til semifinalespill og de to neste kampene spilles i New York.