REISER HAN?: Ryan Giggs ønsker ikke en trenerrolle under Louis van Gaal. He depper han under tapet for Sunderland lørdag.
REISER HAN?: Ryan Giggs ønsker ikke en trenerrolle under Louis van Gaal. He depper han under tapet for Sunderland lørdag.

Fotballrykter: – Giggs takker nei til trenerrolle og forlater United

Og José Mourinho truer med å selge Eden Hazard!

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Wayne Rooney skal være usikker på fremtiden i Manchester United nå som det spekuleres i om det er er Louis van Gaal som kommer til å ta over den synkende skuten på Old Trafford. Og ifølge Daily Mail ligger nå Paris Saint-Germain og lurer som gjedden i sivet. Ifølge avisen må den franske hovedstadsklubben ut med rundt 350 millioner kroner for å gjøre engelskmannen til Zlatans spissmakker.

En som for kan komme inn dersom van Gaal skulle ta over på Old Trafford er Bayern Münchens Arjen Robben. The Sun melder at den nederlandske 30 åringen muligens kan bli van Gaals første signering.

Samtidig skriver Daily Mirror at Ryan Giggs ikke kommer til å akseptere en trenerrolle under nederlenderen, og at han nå er innstilt på å forlate Manchester United for å fortsette trenerkarrièren et annet sted.

Tottenhams sesong har ikke stått i stil med de forventningene som lå til klubben før sesongen. Nå varsles det opprydding i spillerstallen. En av dem som kan forsvinne ut, og som klubben er villig til å selge, er Andros Townsend. Det skriver Daily Mirror.

Eden Hazard har hatt en strålende sesong for Chelsea, og har blant annet blitt stemt frem som årets unge spiller av spillerne selv. Men det må tydeligvis mer til for å imponere José Mourinho. Manageren skal ha gitt belgieren sammen med Andre Shürrle og Oscar beskjed om at de må forbedre seg, ellers vil minst én av dem forsvinne i løpet av sommeren. Det skriver Telegraph.

KAN FORSVINNE: Eden Hazard har levert en solid sesong for Chelsea, men ikke alle er like imponerte.. (AP Photo/Matt Dunham)
KAN FORSVINNE: Eden Hazard har levert en solid sesong for Chelsea, men ikke alle er like imponerte.. (AP Photo/Matt Dunham)

En som derimot har imponert Chelseas manager er den utlånte keeperen Thibaut Courtois. Den 21 år gamle belgieren sto en fantastisk kamp for Atletíco Madrid da de slo ut Mourinhos menn fra Mesterligaen, og det skal ha vært nok til at portugiseren nå vil hente ham hjem til Stamford Bridge og bruke ham som førstekeeper neste sesong.

Det som kan bli en av de største sjokkovergangene i sommer involverer Manchester United-stopper Rio Ferdinand. 35-åringen er ennå ikke tilbudt en ny kontrakt med klubben, og nå skriver Daily Mirror at stopperen kan forsvinne til Emirates og Arsenal om han ikke skulle få noe tilbud fra sin nåværende arbeidsgiver.

Men Arsene Wenger og Arsenal er også ute etter å forsterke fremover i banen. London-klubben skal ifølge samme kilde forberede seg på å legge inn et bud på 311 millioner kroner for Atleticó Madrids stjernespiss Diego Costa.

Manchester United ser ut til å mislykkes med å hente Real Madrids forsvarer Fabio Coentrão. Årsaken er at tidligere United-spiller Cristiano Ronaldo skal ha bønnfalt den spanske klubben om la landsmannen bli i Madrid.

Liverpools manager Brendan Rodgers er fullt klar over at laget må forsterkes før de til neste år skal ut i Mesterligaen. Ifølge The Guardian sier manageren nå at han vil hente seks nye ansikter til Anfield for å kunne ta opp kampen med de aller beste lagene i Europa.

BLIR HOLDT IGJEN: Cristiano Ronaldo forsøker å hindre landsmann og lagkamerat Fabio Coentrão i å dra til Manchester. (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
BLIR HOLDT IGJEN: Cristiano Ronaldo forsøker å hindre landsmann og lagkamerat Fabio Coentrão i å dra til Manchester. (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)