ØNSKET: Thomas Müller ønsker har en høy stjerne hos Louis van Gaal.  AFP PHOTO/ANDREW YATES
ØNSKET: Thomas Müller ønsker har en høy stjerne hos Louis van Gaal.  AFP PHOTO/ANDREW YATES

Fotballrykter: Denne mannen topper van Gaals vanvittige ønskeliste

Og Liverpool tilbyr Steven Gerrard ny kontrakt.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Louis van Gaal er den største favoritten til å ta over som manager i Manchester United etter denne sesongen. Og ifølge den nederlandske treneren Raymon Verheijen er van Gaal svært interessert i jobben. Til Daily Mirror forteller Verheijen at van Gaal ønsker å være mannen som skal reise den engelske storklubben, men at han krever rundt 2 milliarder norske kroner for å hente de nødvendige spillerne.

Samtidig skriver Daily Mail at dersom nederlenderen kommer til klubben, vil Bayern Münchens tyske angriper Thomas Müller være den første mannen som kommer inn portene til Old Trafford. Også spillere som Toni Kroos, Marco Reus og Mats Hummels skal stå på 62-åringens ønskeliste.

FORBEREDER STORHANDEL: Louis van Gaal vil hente flere stjernespillere om han overtar som sjef på Old Trafford.  AFP PHOTO / FRANCK FIFE
FORBEREDER STORHANDEL: Louis van Gaal vil hente flere stjernespillere om han overtar som sjef på Old Trafford. AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Barcelona er ute etter å forsterke forsvarsrekken sin etter det som må kunne betegnes som en skuffende sesong for katalanerne. En som kommer til å forlate Camp Nou til sommeren er Carles Puyol, og klubben vil derfor ha inn en ny midtstopper. Øverst på ønskelisten skal Liverpools Daniel Agger stå. Det skriver Metro.

Everton vurderer et bud på West Hams senegalesiske midtbanespiller Mohamed Diame. Det skriver Daily Mail. Klubben ønsker 26-åringen som et alternativ til en permanent avtale med Gareth Barry som er utlånt fra Manchester City. Diame har spilt under Roberto Martinez i Wigan, og har en utkjøpsklausul på rundt 35 millioner kroner. 

Samtidig forberedes det også sommerhandel i den røde delen av Liverpool. Brendan Rodgers forsøkte å låne Manchester Citys høyreback Micah Richards i januar uten å lykkes. Men nå vil Liverpool-manageren ifølge Daily Mail gjøre et nytt forsøk på å få 25-åringen til Anfield.

ØNSKET PÅ ANFIELD. Micah Richards.
ØNSKET PÅ ANFIELD. Micah Richards.

Arsenal har fulgt med Lech Poznans 17 år gamle angriper Dawid Kownacki i lang tid. Nå skriver Metro at London-klubben vurderer å hente unggutten for en sum på rundt 2,5 millioner kroner til sommeren.

Steven Gerrard er blitt hyllet de siste månedene etter en fantastisk sesong. Kapteinen har vært motoren som har drevet Liverpool helt opp i toppen denne sesongen. Til tross for glippen mot Chelsea på Anfield er Brendan Rodgers sikker i sin sak på at kapteinen også vil være en viktig del av laget i sesongene som kommer. Gerrard har ett år igjen av kontrakten sin, men ifølge Rodgers vil han i løpet av sommeren signere en ny kontrakt som strekker seg lenger enn 2015. Det skriver Liverpool Echo.

FÅR NY KONTRAKT: Brendan Rodgers ønsker å ha med Steven Gerrard i flere sesonger til.
FÅR NY KONTRAKT: Brendan Rodgers ønsker å ha med Steven Gerrard i flere sesonger til.