VIL BLI I LIVERPOOL: Luis Suárez sier at han ikke ønsker å forlate Liverpool. (AP Photo/Jon Super)
VIL BLI I LIVERPOOL: Luis Suárez sier at han ikke ønsker å forlate Liverpool. (AP Photo/Jon Super)
Premier League

Suárez beroliger fansen: – Ingenting kommer til å skje med meg

Liverpool-spissen bedyrer at fremtiden ligger på Anfield.

Til tross for at Luis Suárez signerte en ny langtidskontrakt med Liverpool i fjor, blir målmaskinen fremdeles linket med en overgang til Real Madrid.

Men skal man tolke Suárez' svar i et intervju med den uruguayanske TV-stasjonen Canal 10, kan Liverpool-fansen glede seg til flere år med 

På spørsmål om han skal bli kontaktet i England eller Spania neste sesong, responerte 27-åringen med å si at både han og familien trives godt i Liverpool

– Ikke vær redd. Ingenting kommer til skje med meg. Dersom vi kunne vunnet Premier League og tatt trofeet hjem, ville det vært utrolig - en drøm som går i oppfyllelse, sier Suárez ifølge The Telegraph.

Suárez ble nylig kåret til Premier Leagues beste spiller denne sesongen. Med 30 scoringer i ligaen er Suárez en av de største grunnene til at Liverpool kjemper om tittelen.

Men historien kunne fort vært en helt annen. Før sesongen ønsket Suárez seg bort fra Merseyside. Arsenal var blant klubbene som siklet mest etter superspissen, men en turbulent sommer endte med at Suárez ble værende i Liverpool på en kontrakt som angivelig strekker seg frem til sommeren 2018.

Så gjenstår det å se om Mesterliga-spill, og kanskje en Premier League-tittel, kan være nok til å hindre Real Madrid i sine fremstøt på Suárez.