DØD: Datteren til Sir Bob Geldof, Peaches Geldof ble funnet død i sitt hjem i Kent i starten av april. AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA
DØD: Datteren til Sir Bob Geldof, Peaches Geldof ble funnet død i sitt hjem i Kent i starten av april. AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA

Politiet bekrefter: – Heroin er sannsynligvis årsaken til dødsfallet

Britisk politi mener det narkotiske stoffet har spilt en rolle i Peaches Geldofs (25) død.

Prøver viser at det er funnet heroin i kroppen til 25 år gamle Peaches Geldof som døde i april i år. Det bekrefter britisk politi i byen Kent.

Rykter om at den avdøde kjendisen skal ha tatt en heroinoverdose har svirret i utenlandsk media, og politiet forteller at det narkotiske stoffet mest sannsynlig har spilt en rolle i dødsfallet.

– Britisk politi sier at heroin sannsynligvis spilte en rolle i Peaches Geldofs død, skriver nyhetsbyrået AP.

I morens fotspor

Bob Geldofs datter døde i sitt hjem 7. april. Politiet i Kent uttalte 8. april at dødsfallet «ikke var mistenkelig» og at det ble behandlet som «uventet og plutselig».

Torsdag meldte den britiske avisen The Times at Peaches Geldof fulgte i moren Paula Yates fotspor, som døde av en heroinoverdose i 2000. Kort tid før Peaches Geldof døde la hun ut et bilde av seg selv som ung, i armene på sin mor.

Ifølge avisen fant ikke politiet spor av narkotika eller brukerutstyr i huset til Geldof da de gjorde undersøkelser. Avisen antyder at noen kan ha fjernet alle spor før politiet ankom stedet.

Peaches ble intervjuet av «God kveld Norge» da hun var i Oslo i 2012:

Knust

Peaches etterlot seg mann og to sønner. I en uttalelse til pressen rett etter dødsfallet uttrykte Thomas Cohen sin sorg.

«Min elskede kone Peaches var elsket av meg og av hennes to sønner Astala og Phaedra, og jeg skal oppdra dem med deres mor i hjertet hver dag. Vi skal elske henne for alltid».

Cohen og Geldof giftet seg høsten 2012.