DØDE: Politi utenfor boligblokken i Karlskrona der en åtte år gammel jente ble funnet død onsdag kveld. Politiet mistenker at jenta er drept og to personer er pågrepet i saken.
Foto: Anna Sunesson / TT / NTB scanpix
DØDE: Politi utenfor boligblokken i Karlskrona der en åtte år gammel jente ble funnet død onsdag kveld. Politiet mistenker at jenta er drept og to personer er pågrepet i saken. Foto: Anna Sunesson / TT / NTB scanpix

Jente (8) funnet død i Sverige - politiet mistenker drap

Politiet har pågrepet to personer som er mistenkt for drap på en 8-åring i Karlskrona i Sverige. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sent onsdag kveld fikk politiet i Karlskrona meldinger om at en jente (8) var funnet hardt skadet i Karlskrona i Sverige, melder SVT. 

Døde på sykehuset

Politiet i Blekinge ankom en leilighet i sentrum av Karlskrona, og fikk fraktet jenta til Blekinge sykehus med ambulanse. 

8-åringen døde senere på sykehuset. 

En mann (31) og en kvinne (30) ble pågrepet av politiet, siktet for drapet på 8-åringen. Paret skal være slektninger av jenta, mens foreldrene antas å være i Palestina. 

– Jentas foreldre er i utlandet, og vi har ikke fått tak i dem. De pågrepne har en viss relasjon til jenta, sier informasjonssjef i politiet Lotta Hansson. 

Politiet vil foreløpig ikke si noe om hvilken type skader jenta var påført. 

Sperret av

Politiet i Karlskrona har sperret av en enebolig i sentrum av byen, og et vitne forteller til Aftonbladet om full utrykning. 

– Jeg så masse blålys fra både politi og ambulanser i går kveld, men jeg forsto ikke hva det gjaldt. Siden i dag tidlig har det vært sperret av, og det var politi i hvite drakter, forteller vitnet. 

PÅGREPET: To personer ble pågrepet av politiet etter at jenta ble funnet hardt skadet. Foto: Anna Sunesson / TT / NTB scanpix
PÅGREPET: To personer ble pågrepet av politiet etter at jenta ble funnet hardt skadet. Foto: Anna Sunesson / TT / NTB scanpix