Full kvinne hang fast i klesstativ

En beruset kinesisk kvinne ble sittende fast i tørkestativet utenfor sin egen leilighet i Changzhou. Idet redningsmannskapene når fram til henne knekker stativet – se den dramatiske videoen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En beruset kvinne i Changzhou i Kina klarte onsdag å sette seg fast i sitt eget veggmonterte tørkestativ, som hang på utsiden av leiligheten hennes. 

Flere forbipasserende stoppet opp og var vitne til den dramatiske episoden. Kvinnen klamret seg fast til stativet mens brannmannskaper forsøkte å komme seg inn i leiligheten hennes slik at de kunne redde henne inn gjennom et vindu, ifølge CCTV. 

Det hele ble filmet at vitner som stod på fortauet. Se den dramatiske videoen øverst i saken!

Da brannmannskapene endelig kom seg inn i leiligheten og forsøkte å feste et belte rundt kvinnen, så skjer det. Stangen hun har klamret seg til gir etter.

Idet kvinnen er på vei ned kaster én brannmann seg frem og får tak i armene hennes. Flere brannmannskaper kommer til gjennom et annet vindu og får dratt henne opp. 

Flere vitner gråter da de får se kvinnen trygt nede på bakken igjen. 

Kvinnen i 20-årene stinket sprit, ifølge CCTV, og ville ikke svare på spørsmål om hvorfor hun hang i klesstativet. Saken blir videre etterforsket av politiet i Changzhou.

KNAKK: Stangen som kvinnen satt på knakk akkurat idet en brannmann klarte å få tak i kvinnens arm. Foto: CCTV
KNAKK: Stangen som kvinnen satt på knakk akkurat idet en brannmann klarte å få tak i kvinnens arm. Foto: CCTV