LETER MED HUNDER: Politiet søker etter spor ved den savnede Agnes Elisabeth Müllers bolig. Foto: Trond Solvang
LETER MED HUNDER: Politiet søker etter spor ved den savnede Agnes Elisabeth Müllers bolig. Foto: Trond Solvang

Politihund markerte ved savnede Agnes' bolig

En av politiets åstedshunder markerte i formiddag i nærheten av boligen til den savnede Agnes Elisabeth Muller i Forsand. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hunden stanset opp ved en stor kvisthaug rundt 50 meter fra boligen. Hunden som politiet bruker til å lete etter døde personer, markerer ved funn av blod, spytt og sæd. 

Det er foreløpig ikke klart hva hunden markerte på, da den lette utenfor den savnedes bolig.

Leter i tjern

Etter det TV 2 erfarer skal ikke 36-åringen være funnet, men krimteknikere fra Kripos og politiet i Rogaland skal gjøre nærmere undersøkelser på det aktuelle stedet i løpet av dagen. 

Også en liten oppblåsbar båt som ble funnet ved huset ble i dag nøye gjennomgått av politiet.

Siden onsdag formiddag har Norsk folkehjelp søkt med undervannskamera i Gardbekktjernet, et lite vann i nærheten av den savnede kvinnens bolig.

Observerte bil

Vitner skal ifølge Stavanger Aftenblad ha tatt kontakt med politiet, og sagt at kjøretøyet til ektefellen er observert i området rundt tjernet Skjærtorsdag morgen - dagen etter Agnes sist ble observert. 

Tobarnsmoren og frisøren Agnes Elisabeth Müller (36) forsvant onsdag 16. april.

Ektemannen (34) er siktet for drap. Onsdag blir han fremstilt for varetektsfengsling i Jæren tingrett. Retten har besluttet at rettsmøtet skal gå for lukkede dører.

Politiet vil holde mannen fengslet i fire uker, hvorav to uker i full isolasjon. Bakgrunnen for dette er at de vil hindre siktede i å forspille eventuelle bevis som måtte finnes i saken.

– Min klient nekter for å ha noe med dette å gjøre og nekter straffskyld. Han vil begjære seg løslatt i fengslingsmøtet. Vi mener det ikke foreligger grunn for den mistanken politiet har rettet mot siktede, sier forsvarer Ørjan Eskeland til TV 2.