FJELL OG FLØRTING: TV 2 søker deltakere som liker fjellturer og som søker kjærligheten. Illustrasjonsfoto: Terje Rakke/NTB scanpix
FJELL OG FLØRTING: TV 2 søker deltakere som liker fjellturer og som søker kjærligheten. Illustrasjonsfoto: Terje Rakke/NTB scanpix

Søker folk som vil flørte på fjellet

TV 2 søker tur- og kjærlighetsglade mennesker. Meld deg på «Fjellflørt» her!

TV 2 og Monster Entertainment skal nå produsere «Fjellflørt» – Norges vakreste kjærlighetshistorie, hvor turglade mennesker skal få mulighet til å møte en fremtidig venn eller forhåpentligvis en fremtidig kjæreste. Alt skal foregå blant storslått, vakker norsk natur. 

Gjennom 12 programmer skal vi følge hovedpersonene på hver sin kant av Norge, hvor de får møte likesinnede som de skal bli kjent med. Gjennom en hyggelig, og av og til utfordrende, vandring i norsk natur, med morsomme aktiviteter på veien, vil de få mulighet til å bli bedre kjent med hvert sitt turfølge. Og hvem vet? Kanskje vil turene ende som nettopp Norges vakreste kjærlighetshistorie?

Er du er en singel gutt, jente, mann eller kvinne i alderen 25-45 år som er glad i å være ute i norsk natur, og samtidig er på jakt etter en fremtidig kjæreste som du kan dele naturinteressen med? Da er det nettopp deg vi søker!

Meld deg på «Fjellflørt» her! Søknadsfristen er 20. mai.