SKAL, SKAL IKKE: Edinson Cavani har mange anonyme venner som liker å fortelle pressen om uruguayanerens fremtidsplaner. Foto: AFP PHOTO / PATRICK HERTZOG
SKAL, SKAL IKKE: Edinson Cavani har mange anonyme venner som liker å fortelle pressen om uruguayanerens fremtidsplaner. Foto: AFP PHOTO / PATRICK HERTZOG

Fotballryktene:
– Nå vil Cavani til Manchester United igjen

Og Arsenal tror de har funnet den nye Patrick Vieira.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

En dag uten et saftig rykte om Luis Suarez til Real Madrid er en dag uten mening. Og på denne meningsløse dagen er det Suarez' partner in crime på landslaget til Uruguay som stjeler overskriftene. For nå skal Edinson Cavani igjen ha sagt til vennene sine at han vil til Manchester United. Han skal ønske å være med på gjenoppbyggingen av den fallerte storheten, skriver Daily Mirror. Cavani har tidligere sagt til venner at han vil Manchester United, men til agenten sin har han sagt at han ikke vil. Nå er det igjen de anonyme vennene som snakker, så får man se hva han har sagt til agenten denne gangen.

En annen som visstnok skal være interessert i en overgang til Old Trafford er Marco Reus. Daily Express tolker et intervju hvor Borussia Dortmund-spilleren ikke vil si noe om han er tilbudt en ny kontrakt med bundesligaklubben til at han vil til England og gjenforenes med sin gamle lagkamerat Shinji Kagawa - som han aldri har spilt på lag med. Men han vil si at han er trives umåtelig bra i Borussia Dortmund.

Det kan brygge opp til storm på Old Trafford. Wayne Rooney skal ikke være overvettes fornøyd med at Louis van Gaal ser ut til å bli ansatt som ny manager i klubben. Under David Moyes' ledelse ble det en liten endring i maktbalansen mellom klubbens to største stjerner Rooney og Robin van Persie. Plutselig var det ikke lenger van Persie som alfahannen i troppen. Nå frykter Rooney at spissrivalens gode forhold til sin nåværende landslagstrener igjen kan gjøre van Persie til flokkens leder, skriver Daily Mail.

På en dag Luis Suarez altså ikke er på vei til Real Madrid, så kan Liverpool-fansen konsentrere seg om spillere som kan være på vei til Anfield. Izvestia skriver at den ungarske kantspilleren Balaz Dzsudzsak skal ha bestemt seg for å forlate Dinamo Moskva i sommer. Det er ingen hemmelighet at Brendan Rodgers er svak for frisparkspesialisten, og prøvde å hente ham i fjor sommer. Ifølge Football Direct News kan han komme med et nytt fremstøt denne sommeren.

Xherdan Shaqiri skal være lei av å være Pep Guardiolas «viktigste innbytter», og skal ifølge ESPN være interessert i en overgang til Liverpool denne sommeren.

Få spillere har hatt en større berg- og dalbane-utvikling av karrieren sin enn Adel Taarabt. Vidunderbarn i Frankrike, som aldri slo gjennom i Tottenham. Totalt overlegen i første del av Queens Park Rangers-karrieren, og så fullstendig flopp på lån til Fulham. Men etter at han kom på lån til AC Milan skjøt karrierepilen rett til himmels. Nå hevder Football Direct News at Liverpool og Manchester United vil hente marokkaneren til sommeren.

Barcelona vil fortsatt ha Mesut Özil fra Arsenal til sommeren. Men nå ser det ut til at katalanerne har innsett at Gunners-ledelsen ikke ser på tyskeren som en megaflopp de er villig til å gi bort for knapper og glansbilder. For ifølge Le 10 Sport er det nå snakk om å gi Arsenal en spiller i bytte, pluss en betydelig pengesum. Den franske sportsavisen spekulerer i om Pedro kan være spilleren som går til Arsenal som en del av avtalen.

Det skrytes av hvor store summer Arsenal-manager Arsene Wenger har til rådighet, men det er vel ikke mange som tror han kommer til å bruke så mye av dem. For den nøysomme franskmannen liker å ha en buffer på konto. Gjerne på en liten milliard. I stedet tar han toget under Den engelske kanal og prøver å finne unge spillere i Frankrike, som ikke koster som mye, og som forhåpentligvis kan utvikle seg til noe stort. Nå er planen å finne den nye Patrick Vieira. Football Direct News skriver at The Gunners har fulgt nøye med Lilles Idrissa Gueye denne sesongen. En prislapp på under 50 millioner for en midtbanespiller som har vært dominerende i Ligue 1. Da er Wenger i sitt ess, og famler ikke som når han ikke blir enig med seg selv om en verdensstjerne er verdt det han må betale for å få ham.

Det er mye snakk om hvor Luke Shaw havner i sommer. Manchester United, Chelsea og Liverpool har vel alle vært overbevist om at Southampton-talentet havner hos dem. Men det har vært svært lite snakk om hvem som skal bli Shaws etterfølger på venstrebacken på St. Mary's. Nå kan imidlertid The Sun meddele at Ipswich-backen Aaron Cresswell er den utvalgte.

Hvis du vil sikre deg avkastning på pengene dine, så setter du dem på at Loic Remy blir solgt av Queens Park Rangers i sommer. Franskmannen har vært koblet til Arsenal og Tottenham i hele vår, men nå kan det se ut til at Bayern München blir spissens nye klubb. Ifølge Daily Mirror skal den tyske storklubben ha sett seg ut Remy som erstatter for Mario Mandzukic, som trolig blir solgt. Remy er tiltenkt en rolle som backup for Robert Lewandowski.

Manchester City er i UEFAs søkelys i forhold til brudd på Financial Fair Play-reglene som nå innføres. Og det kan se ut til at klubbledelsen på Etihad tar trusselen på alvor. For den eneste spilleren som blir koblet til City er honduraneren Romell Quioto. The Sun skriver at City vil ha den 22 år gamle kantspilleren som scoret fem mål for Olimpia denne sesongen. Kanskje ikke den signeringen man forbinder med City, som har hatt fri flyt av penger de siste overgangsvinduene. Men Quioto har tross alt to landskamper for Honduras.

Sesongavslutningen har vært trist for Newcastle. Fansen husker knapt sist laget deres tok poeng i Premier League, og nå kan fremtiden se enda dystrere ut. For alt tyder på at Tim Krul pakker ned keeperhanskene sine og forsvinner. Nå har Atletico Madrid gjort nederlenderen til sitt førstevalg til å erstatte Thibaut Courtois, som trolig vender «hjem» til Chelsea til sommeren, skriver talkSPORT.

En må ikke nødvendigvis spille på høyeste nivå for å fange talentspeidernes oppmerksomhet. For når Halifax Town møter Cambridge United i semifinalen av play off fra Conference (nivå fem), sitter det representanter fra både inn- og utland på tribunen. Ifølge Daily Mail skal Celtic, Wigan, Cardiff, Derby, Chievo og Catania alle være til stede. Og det er bare en mann som er interessant. Den 25 år gamle elektrikeren Lee Gregory har scoret 30 mål for Halifax denne sesongen, og kan være et varp til under to millioner kroner. Men den summen ville gi Halifax et rekordbudsjett foran neste sesong.