SAVNET: Tobarnsmoren Agnes Elisabeth Müller (36) ble sist sett på Oanes fergekai i Rogaland onsdag 16. april. Foto: Politiet/Scanpix/TV 2.
SAVNET: Tobarnsmoren Agnes Elisabeth Müller (36) ble sist sett på Oanes fergekai i Rogaland onsdag 16. april. Foto: Politiet/Scanpix/TV 2.

Agnes' sjef: – Hun hadde det vanskelig hjemme

Savnede Agnes Elisabeth Müller (36) var svært åpen om familiesituasjonen overfor kollegene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Vi har helt siden starten ment at dette var en alvorlig sak. Hun kom alltid på tiden og ville gitt beskjed om hun ikke kunne møte på jobb. Ungene er alt for henne. Dette handler om en veldig skikkelig dame, en dame som stiller opp, sier Sissel Vikse Falch til TV 2.

Falch er sjefen til Agnes Elisabeth Müller (36), som har vært sporløst borte siden hun ble meldt savnet av familien i påsken.

Müller ble sist observert på Oanes fergekai ved 23.30-tiden onsdag 16. april.

Mandag ble hennes ektemann (34) siktet for forsettlig drap.

 – Hun la aldri skjul på at hun hadde en vanskelig situasjon hjemme, verken overfor kolleger eller andre, sier Falch.

Skrøt

Agnes Elisabeth Müller begynte i frisørkjeden Appeal i mars i fjor, men hadde et opphold, før hun begynte igjen i januar i år.

– Fredag før påske tok jeg henne med inn på kontoret for å fortelle hvor fornøyd jeg var med henne.

– Hun er pålitelig og til å stole på, hun skjulte ingenting, legger Falch til.

Håper fortsatt

Forsvinningen har satt sterkt preg på de ansatte.

– Dette preger oss forferdelig. På fredag satt jeg inn en annonse etter folk. De andre som jobber her sier til meg at hun fortsatt kan komme tilbake, men jeg er dessverre redd for at hun ikke gjør det.

Politiet etterlyste tirsdag vitner som skal ha blitt observert på Oanes fergekai i tidsrommet da Agnes Elisabeth Müller forsvant. Tross omfattende søk, står politiet uten spor i letingen etter den savnede tobarnsmoren.