Gladmelding til Chelsea-fansen før semifinalen i Mesterligaen

Både John Terry, Eden Hazard og Samuel Eto'o ser ut til å rekke Atlético-kampen.

Chelsea-fansen har fått servert gode nyheter før den avgjørende semifinalen mot Atlético Madrid i Mesterligaen. 

Da Chelsea-troppen entret gresset på treningsanlegget Cobham tirsdag formiddag, var John Terry, Eden Hazard, Samuel Eto'o og Petr Cech alle å se i aksjon.

Trioen Terry, Hazard og Eto'o var involvert i treningen sammen med resten av laget, mens Cech trente sammen med keeperne. Guardian skriver at Chelseas førstekeeper ikke deltok i øvelsene som Mark Schwarzer og de øvrige keeperne gjennomførte. 

Selv om Cech deltok på tirsdagens trening, er det høyst usannsynlig at tsjekkeren spiller onsdagens kamp. 31-åringen måtte byttes ut i den første kampen mot Atlético da han fikk skulderen ut av ledd. 

Også Terry måtte ut med skade i det samme oppgjøret. Manager José Mouriho sa at kapteinen ikke kom til å returnere før en eventuell finale, men nå ser det ut til at Chelseas nummer 26 blir klar i tide.

Det samme gjelder for Hazard og Eto'o som begge har slitt med skader de siste ukene. 

Dermed ser det ut til at Mourinho går inn mot onsdagens kamp med en styrket tropp.

Frank Lampard og John Obi Mikel er ute med karantener til onsdagens kamp. Det samme gjelder Nemanja Matic og Mohamed Salah. De to januar-signeringene har allerede spilt Mesterliga for en annen klubb denne sesongen.