ØNSKELISTE: Louis van Gaal skal ha satt opp sin ønskeliste for Manchester United. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
ØNSKELISTE: Louis van Gaal skal ha satt opp sin ønskeliste for Manchester United. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Premier League

Fotballryktene:
– Dette er van Gaals ønskeliste for Manchester United

Og Luis Suarez SKAL bli Real Madrids Galactico denne sommeren.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Manchester United vil investere massivt i sommer for å ta seg tilbake i toppen av engelsk fotball. Alt tyder på at Louis van Gaal blir lagets nye manager, og ifølge Daily Star har nå nederlenderen skrevet ned hvilke tre spillere han vil bruke den drøye milliarden han får til rådighet på. Edinson CavaniMarco Reus og Luke Shaw er trioen van Gaal tror kan løfte Manchester United fra en tilværelse rundt midten av tabellen til igjen å kjempe om trofeer.

Nå starter jakten på Manchester Uniteds juveler. Storklubbene er nå klare for å legge den største sukkerbiten på bordet for å få dem til å forlate de gjennomsnittlige drømmenes teater. Paris Saint-Germain lokker nemlig med Champions League-fotball når de nå vil hente Adnan Januzaj, skriver Footylatest. Det kan ikke United matche. For en veteran som Rio Ferdinand kan sikkert mye kampfri til restitusjon virke forlokkende, men for en fremadstormende 19-åring så frister spill med og mot de beste mer.

En som lenge er blitt koblet til Manchester United er Adam Lallana. Men dersom 25-åringen skal forlate Southampton, så vil han til en klubb som kan tilby ham mer enn han får i The Saints. Derfor vil han droppe Manchester United og heller dra til Liverpool for å få spille på høyest mulig nivå, selv om han hele livet har vært Everton-supporter, skriver Daily Mirror.

«Alle» vet at Real Madrid-president Florentino Perez henter en ny Galactico hver sommer. I fjor var det Gareth Bale og i år blir det ifølge The Sun Luis Suarez. Det har lenge gått rykter om at Suarez fikk lovnader forrige sommer om at han skulle få forlate Liverpool etter denne sesongen dersom han tok dem til Champions League. Han signerte også en ny kontrakt med klubben for at Liverpool kunne få øke utkjøpsklausulen hans fra 350- til 620 millioner kroner. Nå er mission accomplished og det er kanskje derfor Suarez i de siste kampene har virket uinteressert og humørsyk?

Sevillas midtbanespiller Ivan Rakitic har lenge vært gjenstand for Liverpool-manager Brendan Rodgers' beundring. Nå tyder mye på at kroaten er på vei bort fra Sevilla. Uten noen spesiell grunn er 26-åringen blitt benket i tre av Sevillas seks siste kamper. Football Direct News skriver at det kan ha sammenheng med at Rakitic skal ha bestemt seg for å dra til sommeren. Men Liverpool får nok kamp om ham. Barcelona, Real Madrid, Manchester United og Lazio vil nok ha et ord med i laget dersom Rakitic blir lagt ut for salg.

Atletico Madrid er i ferd med å innse at Diego Costa neppe spiller for dem neste sesong. Så nå starter jakten på den neste spissen de kan gjøre til et «flerehundremillionerssalgsobjekt». Ifølge Daily Mail skal Atletico-trener Diego Simeone ha sett seg ut Arsenals Olivier Giroud som den neste superspissen som storklubbene skal ligge langflat etter når han har vært en sesong i klubben.

Mario Balotelli kan i så fall bli Girouds erstatter på Emirates. Arsene Wenger har aldri lagt skjul på at han har sansen for den italienske urokråken. Men Football Direct News skriver at de må regne med kamp fra Galatasaray om underskriften til 23-åringen. For Roberto Mancini vil prøve å utnytte sitt gode forhold til Balotelli fra deres tid sammen i Manchester City til å lokke ham til Tyrkia.

Det er ingen hemmelighet at Arsenal og Bacary Sagna har slitt med å komme til enighet om en ny kontrakt for høyrebacken. Nå er det bare rundt 600 000 kroner i uken i forskjell på tilbud og krav, men likevel klarer de ikke å bli enig. Nå skriver L'Equipe at 31-åringen er kommet langt i forhandlingene med Fenerbahce, som tilbyr Sagna de nærmere 1,2 millionene han mener han fortjener i ukelønn.

Cardiff får det tøft med å holde seg i Premier League, men Ole Gunnar Solskjær har allerede sikret seg sin første forsterkning foran neste sesong. Den spanske spissen Javi Guerra kommer som bosmanspiller. 31-åringen har scoret 13 mål for Valladolid i La Liga denne sesongen, og ifølge talkSPORT bekrefter Valladolid-president Carlos Suarez at Guerra har signert en prekontrakt med waliserne.

Chelsea-manager Jose Mourinho har stort sett oversett Ashley Cole hele sesongen. Og noen ny kontrakt har ikke vært på tale. Før nå som portugiseren ble tvunget til å bruke Cole på grunn av skader og utestengelser i de bakre rekker. Da oppdaget Mourinho at veteranen faktisk er en ganske brukbar venstreback. Nå skriver Daily Telegraph at Chelsea nå ønsker å starte samtaler om en ny kontrakt med 33-åringen.

Belgiske Michy Batshuayi er et kjempekjøp på FM14, og har også imponert i levende live for Standard Liege denne sesongen. En stund var han så het at han ble koblet til klubber som Arsenal og Benfica. Men nå skriver talkSPORT at Everton og West Ham kjemper om å sikre seg 20-åringen.

Tony Pulis burde vært en god kandidat til å bli årets manager i Premier League. Å holde Crystal Palace med det utgangspunktet han hadde da han tok over er intet mindre enn imponerende. Nå skal den tidligere Stoke-sjefen bygge et lag i sitt bilde. Så nå skal det fysikk inn på Selhurst Park. Ifølge Daily Mirror så står Sunderland-spissen Connor Wickham og Stokes midtbanemann Steven N'Zonzi øverst på ønskelisten.

Mye tyder på at Paul Pogba forsvinner fra Juventus til sommeren. Italienerne har neppe råd til å si nei til budene som kommer. Nå har Zinedine Zidane blandet seg inn og bruker sin posisjon som fransk fotballikon i et forsøk på å lokke midtbanespilleren til Real Madrid, skriver Tuttosport. Problemet er at Paris Saint-Germain trolig kommer med et bud som selv ikke Real Madrid kan matche.