UT PÅ BÅRE: Vålerengas Daniel Fredheim Holm bæres ut på båre i eliteseriekampen mellom Sarpsborg og Vålerenga på Sarpsborg stadion mandag kveld.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
UT PÅ BÅRE: Vålerengas Daniel Fredheim Holm bæres ut på båre i eliteseriekampen mellom Sarpsborg og Vålerenga på Sarpsborg stadion mandag kveld. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Fredheim Holm sendt til nevrologisk undersøkelse

– Vi ber til høyere makter om at det ikke er noe alvorlig, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal om Daniel Fredheim Holms nakkeskade.

Sarpsborg/Bergen (TV 2 Sporten): Daniel Fredheim Holm kom inn for en skadet André Muri i starten av førsteomgang, men måtte forlate banen på båre med en nakkeskade etter hvilen.

TV 2 Sporten får opplyst at Fredheim Holm er sendt på sykehus for nevrologisk undersøkelse på grunn av skaden han pådro seg i nakken.

– Tar null risiko med slike skader
Vålerenga opplyser at Fredheim Holm har full beveglighet i kroppen, men at nakken ble helt stiv og at spilleren ble er sendt til sykehus fordi klubben ikke tar noen sjanser med nakkeskader. 

Eirik Bjærke, som er medisinsk koordinator i Vålerenga, håper på det beste for Fredheim Holms del.

– Han klarte ikke å røre nakken sin og da var det på med krave. Men han hadde følelse i bein og armer. Nakken er ikke noe vi tøyser med og med historier som har skjedd i Østfold så er det det verste som kan skje. Håpet er imidlertid at det ikke er så ille, men med slike skader tar vi null risiko, opplyste Bjærke til TV 2 Sporten.

– Det kan være en vridning i nakken eller en akutt kink i nakken, sa han.

– Ber til høyere makter
Vålerengas trener Kjetil Rekdal legger ikke skjul på at han er bekymret etter å ha sett Daniel Fredheim Holm pådra seg nakkeskaden.

– Vi er veldig bekymret. Han klarte ikke å løfte nakken. Vi krysser fingrene og ber til høyere makter for at han ikke har pådratt seg en alvorlig skade, sa Rekdal til TV 2 Sporten.