HAR IMPONERT: Crystal Palace har imponert i år, men Jonathan Parrs framtid i Crystal Palace er likevel uviss. Her er Parr i aksjon mot Manchester Uniteds Marouane Fellaini. Foto: SCANPIX
HAR IMPONERT: Crystal Palace har imponert i år, men Jonathan Parrs framtid i Crystal Palace er likevel uviss. Her er Parr i aksjon mot Manchester Uniteds Marouane Fellaini. Foto: SCANPIX

Parr vurderer klubbskifte

Interesse fra toppnivå i England, Tyskland og Spania.

Kontrakten til Jonathan Parr (25) går ut allerede til sommeren. Nå vurderer Premier League-proffen framtiden.

– Jeg er i en situasjon der jeg kan se på andre muligheter. Samtidig er jeg en person som liker å prøve nye ting i blant. Jeg har for all del trivdes kjempegodt i Crystal Palace, men jeg må innrømme at jeg må ta en skikkelig vurdering på situasjonen min til sommeren, sier Jonathan Parr til TV 2.

Kontrakten til Oslo-gutten går nemlig ut allerede 30. juni. Så tidlig som i januar ga Palace signal om at 25-åringen var ønsket med videre i klubben, men likevel har kontraktsforhandlingene drøyet.

– Klubben har hele tiden vært klar på at de ikke skulle fornye noen kontrakter før de visste hvilken divisjon vi spilte i til neste år. Nå vet vi jo det, så nå er beskjeden at vi skal starte samtaler etter den siste kampen, sier Parr.

Ny agentavtale
Samtidig er det så kort tid til at Parr har begynt å se seg om etter andre alternativer. Den tidligere Lyn- og Aalesund-spilleren har engasjert agentvirksomheten Stellar Group til å ordne sin neste kontrakt. Klubber på øverste nivå i England, Spania og Tyskland skal allerede ha vist interesse.

– En del av klubbene som har vist interesse er absolutt interessant. Jeg har fortsatt lyst å spille på toppnivå, eller hos en klubb i toppen av Championship, og det føler jeg meg trygg på at jeg vil gjøre framover også. Nå handler det mest om å finne det tilbudet jeg mener er best for meg, sier Parr.

– Kan det ende med at du blir værende i Palace?

– Som sagt trives jeg kjempegodt i Palace og i London. Samtidig skal jeg ikke legge skjul på at jeg liker å spille hver kamp. Jeg føler jeg har vært involvert mye i år, men det har vært en del fra benken. Så hvis jeg skal bli værende her, føler jeg nesten at jeg trenger lovnader om å bli satset på som førstevalg. Det er å spille kamper som er viktigst for meg, sier den sympatiske landslagsspilleren som nylig rundet 100 kamper for Crystal Palace.

Parr – som var skadeplaget store deler av årets Premier League-åpning- har startet sju kamper i år og kommet inn som innbytter i åtte. Totalt har han vært involvert i 17 av de 22 kampene han har vært tilgjengelig i år.

Vanvittig snuoperasjon
Det faktumet gjør at han har vært en viktig bidragsyter til at Palace har snudd en elendig sesongstart til trygg kontrakt i år.

Etter 13 serierunder hadde Palace sju poeng og lå desidert sist på tabellen. Alle spådde laget rett ned igjen.

– Det har vært veldig morsomt å være med på denne snuoperasjonen. Selv før den elendige starten tippet de fleste oss vel rett ned igjen. Men vi har jobbet hardt og godt og beholdt troen. Og etter at Tony Pulis kom inn som ny manager har vi tatt godt med poeng, sier Parr.

Han sier han aldri har mistet troen på å beholde plassen i Premier League.

– Jeg kan ikke si at jeg ikke er overrasket i det hele tatt, med tanke på situasjonen vår tidligere i år. Men jeg mistet aldri troen på oss, sier Jonathan Parr.