PÅ FLYTTEFOT?: Daniel Welbeck kan være på vei vekk fra Old Trafford om man skal tro ryktebørsen. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth.
PÅ FLYTTEFOT?: Daniel Welbeck kan være på vei vekk fra Old Trafford om man skal tro ryktebørsen. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth.

Fotballryktene: – Arsenal jakter United-spiss

Og Rodgers skal være klar til å forlenge med Liverpool.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Arsenals mangel på klassespisser har blitt gitt mye av skylden for at London-lagets titteldrøm brast nok en gang før innspurten virkelig kom i gang. Ifølge Daily Mirror skal Arsène Wenger nå ha identifisert mannen som kan skyte laget hans til ligagullet neste år, og den mannen er ingen ringere enn Danny Welbeck. Franskmannen skal angivelig være en av stor beundrer av Welbecks talent, og skal ha bedt om å bli holdt informert om den unge britens situasjon på Old Trafford. Også Tottenham skal være interessert, og det er ventet at Wenger må punge ut cirka 200 millioner norske kroner for å sikre seg 23-åringen.

Brendan Rodgers ser ut til å lede Liverpool til sitt første ligagull siden 1990, og skal man tro The Daily Mail kan Anfield-klubben få mer å juble for i nærmeste fremtid. Manageren skal nemlig være klar til å forlenge sin avtale med klubben - en avtale som i utgangspunktet går ut etter neste sesong. Ifølge avisen vil en ny og forbedret kontrakt bli undertegnet i sommer.

ETTERTRAKTET: Adam Lallana har vist hva han er god for i Southampton.
ETTERTRAKTET: Adam Lallana har vist hva han er god for i Southampton.

Rodgers skal dog allerede være godt i gang med å planlegge for den kommende sesongen, og skal være klar til å legge sjekkheftet på bordet for å hente Adam Lallana. Det melder Daily Mirror. Southampton-spilleren har lenge være i Manchester Uniteds søkelys, men Liverpool skal nå være i førersetet med tanke på å sikre seg 25-åringen. Lønnen Liverpool skal være villig til å tilby? En halv million kroner i uken.

Det ble i går meldt at Wenger skal ønske å bli i Arsenal også etter at kontrakten hans går ut etter 2014-2015-sesongen, men Monaco har ikke tenkt å gi opp jakten på franskmannen av den grunn. The Sunday Times skriver at fyrstedømmeklubben skal være villig til å tilby Wenger smått utrolige 130 millioner kroner i året, og på den måten gjøre han til en av verdens aller best betalte trenere.

En trener som faktisk er ledig på markedet, David Moyes, skal være lysten på en snarlig retur til arbeidslivet. The Express hevder at skotten har fått en hel haug med henvendelser fra en rekke lag allerede. Klubber fra Spania, Tyrkia og Tyskland skal ha meldt sin interesse, og det er sistnevnte land som etter sigende skal være mest fristende for Moyes.

UBRUKT: Sandro har fått mindre spilletid enn han skulle ha ønsket denne sesongen.
UBRUKT: Sandro har fått mindre spilletid enn han skulle ha ønsket denne sesongen.

En annen som skal være på utkikk etter en ny arbeidsgiver, er Tottenhams Sandro. Den brasilianske midtbanespilleren har slitt med å kapre til seg en fast plass på Tim Sherwoods lag i år, og kan fort havne opp i Serie A, skal vi tro Daily Mirror. Romas fransk trener Rudi Garcia skal være svært så lysten på å se 25-åringen i den italienske hovedstaden neste sesong.

Roma skal også vere interessert i å gi Hatem Ben Arfa en sjanse til å få karrieren sin på rett kjøl igjen. The Daily Mirror hevder å vite at den kontroversielle franksmannens dager på St. James' Park er talte etter en krangel med Alan Pardew, og klubben skal nå være villig til å kvitte seg med den talentfulle 27-åringen.

Jay Rodriguez er en ettertraktet mann etter sin gjennombruddssesong i Premier League. The Daily Mail skriver at Tottenham ligger best an til å skaffe seg 24-åringen, men mener også at de hvite fra London kan vente seg konkurranse fra Liverpool og Manchester City. Southampton-spilleren scoret 17 mål denne sesongen før en stygg kneskade satte en stopper for serieinnspurten og sommerens verdensmesterskap i Brasil.

GJENNOMBRUDD: John Stones har imponert stort for Everton.
GJENNOMBRUDD: John Stones har imponert stort for Everton.

José Mourinho har aldri vært redd for å bla opp heftige summer for å sikre seg de han vil ha. Nå øyner han seg Evertons 19 år gamle forsvarsspiller John Stones. The Daily Star skriver at Chelsea skal være villige til å legge hele 200 millioner norske kroner på bordet for å hente den lovende midtstopperen til Stamford Bridge.

Chelsea skal også være klare til å legge ut like mye for å hente Juventus' Arturo Vidal. Daily Mirror påstår at Mourinho ser på Vidal som den ideelle erstatteren til den aldrende Frank Lampard, og at London-klubben kan være villig til å tilby italienerne Ramires som en del av avtalen.

En av spillerne som glapp for David Moyes og Manchester United i fjor sommer, Cesc Fàbregas, skal igjen være i søkelyset til de røde djevlene. Det skriver nettstedet Give Me Football, som videre siterer The Guardians Daniel Taylor på at den tidligere Arsenal-spilleren er Uniteds største transfermål.