MÅLSHOW: Cristiano Ronaldo herjet for Real Madrid lørdag kveld. (AP Photo/Andres Kudacki)
MÅLSHOW: Cristiano Ronaldo herjet for Real Madrid lørdag kveld. (AP Photo/Andres Kudacki)

Ronaldo-dobbel da Real Madrid vant stort

Hvittrøyene legger press på ligaleder Atlético Madrid.

Real Madrid - Osasuna 4-0:

Cristiano Ronaldo scoret med to langskudd da Real Madrid la press på byrival Atlético med 4-0-seier over Osasuna i spansk fotball lørdag.

Seieren betyr at det er bare tre poeng fram til serielederen, mens Real Madrid er ett poeng foran erkerivalen Barcelona. De to sistnevnte spiller søndag, men Real har en hengekamp til gode.

Ronaldos to scoringer gir ham 30 seriemål for sesongen, og han topper måljegerlista tre foran Atlético-spiller Diego Costa.

Det var en perfekt oppvarming til tirsdagens returkamp mot Bayern München i mesterligaen. Real Madrid-trener Carlo Ancelotti hvilte Pepe, Xabi Alonso, Gareth Bale og Karim Benzema, men ikke den alltid ivrige Ronaldo.

Spissen er tilbake etter strekkskade og veldig innstilt på å slå sesongrekorden på 14 mesterligamål som han deler med Lionel Messi. Han varmet opp skuddbeinet lørdag.

I det 7. minutt gjorde han 1-0 med et langskudd Osasuna-keeper Andres burde ha reddet. I det 53. minutt doblet Ronaldo ledelsen med et nytt langskudd. Sergio Ramos og Dani Carvajal doblet den ledelsen igjen med hvert sitt kontringsmål mot slutten av kampen. (©NTB)