PÅ VEI TILBAKE: Kjetil Rekdal tror Tromsø tar sin fjerde strake seier.  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
PÅ VEI TILBAKE: Kjetil Rekdal tror Tromsø tar sin fjerde strake seier.  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Langoddsen søndag: Rekdal med oddsbombe !

Tipper Haugesund, Tromsø og Harstad til 6,4 i odds!

HAUGESUND - SOGNDAL (TIPPELIGAEN) H: 1,60 U: 3,80 B: 4,50

Haugesund hadde nok håpet på litt bedre poengfangst i Tippeligaen enn to poeng på de fire første. De har fortsatt ikke vunnet, etter uavgjort hjemme mot Lillstrøm og Vålerenga og bortetap for Start og Viking. Sist ble det en knapp 2-1 seier over Åkra i cupen, Haugesund imponerte ikke spesielt mye i den kampen. Sogndal har bare ett poeng på de fire første kampene i Tippeligaen. De vant 4-0 over Årdal i cupen, men sist seriekamp ble det 1-3 for Strømsgodset. Sogndal har slitt veldig hittil og kan få en tøff sesong dersom formen ikke bedrer seg utover våren og sommeren. Michael Haukås og Erik Mæland er ute med skade for hjemmelaget, mens bortelaget kan måtte spille uten viktige Azar Karadas som har brudd i ansiktet. 

 

TROMSØ - HAMKAM (1. DIVISJON) H: 1,37 U: 4,15 B: 6,00

Tromsø har innledet 1. divisjon med tre strake seire over Fredrikstad, Tromsø og Hønefoss. I cupen måtte de ha straffer for å slå ut Mjølner, men i serien går altså ting strykende. Ambisjonen er selvsagt å rykke opp til Tippeligaen igjen. For HamKam har det vært en tung start på serien, hvor talentet Emil Sildnes brakk benet og kan bli tvunget til å legge opp. De tapte to før de spilte uavgjort mot Kristiansund sist. I cupen ble de holdt til ekstraomganger av Ottestad, men kom igjennom med 4-2 seier. Kamma-trener Vegard Skogheim sluttet tirsdag - grunnen ble sagt å være manglende motivsjon, noe som er litt overraskende tre kamper inn i en ny sesong. Tromsø er uansett tunge favoritter til å vinne her. 

 

DRØBAK/FROGN - HARSTAD (2. DIVISJON) H: 1,70 U: 4,05 B: 2,95

Drøbak/Frogn har hatt en elendig start på sesongen med 1-4 tap for Lørenskog i serieåpningen. De er tippet å rykke ned av flere eksperter denne sesongen, og tapte også 1-4 for Pors Grenland i cupens første runde. Her serieåpner Drøbak/Frogn hjemme og møter Harstad som spilte 1-1 mot Eidsvold i serien sist. I cupen vant de 2-1 over Medkila. Harstad er tippet litt mer midt på treet, så de bør ha en god sjans til å vinne denne. Men med odds på 2,95 er det iallefall fristende å prøve, og den oddsen gjør at denne Rekdal-trippelen blir en skikkelig oddsbombe.