Else: – I dag handler det om å ikke miste tåneglene

Møt opp og følg Else på hennes siste etappe fra Sognsvann til Oslo! Vi sender direkte fra kl. 19.

Elses Syria-prosjekt går hardt ut over både kropp og sinn.

– Jeg mista verdigheten i går, så nå handler det bare om å beholde tåneglene, rett og slett. Nå er det altså 298 faddere, og under ett døgn igjen, så da er det bare å hive seg i selen, sier Else lørdag morgen.

Talkshow-vertinnen er sliten etter å ha bodd i telt og brukt tiden på å løpe rundt Sognsvann helt siden tirsdag kveld for å verve faddere i sin #Elseforsyria-kampanje. Det har resultert i 300 nye faddere.

Se Elses oppdatering lørdag morgen:

Følg Elses aller siste innsats

I kveld skal hun gjøre en aller siste innsats før Artistgallaen. Klokken 19 vil hun løpe fra Songsvann og ned til Kristiania Teater, der Artistgallaen finner sted.

Vi vil følge løpet direkte på TV2.no, og vi oppfordrer alle til å møte opp langs veien og heie på Else. Kanskje vil du løpe et stykke med henne og hjelpe henne på veien!

Else vil løpe ned Sognsvannsveien, Nordbergveien over Tåsen, Tåsenveien, Geitemyrsveien, Collettsgate, Louisesgate, Pilestredet, Fredriks gate og Karl Johans gate til Kristiania Teater. 

Helt siden hun løp ut fra talkshowet sitt tirsdag kveld har Else bodd i et telt på Sognsvann og brukt tiden på å løpe runder rundt vannet. For hver fadder som meldte seg, lovte Else å løpe runden, som er på 3,3 kilometer.

Kjendisene stiller opp for Else

Med 300 faddere tilsvarer dette en strekning på hele 990 kilometer. Heldigvis har Else fått hjelp på veien, det er mange som har møtt opp og tatt en runde eller to for henne, og flere kjendiser har slengt seg på.

Blant andre har sangeren Didrik Solli Tangen, «God morgen Norge»-programleder Peter Moi Bubresko, fridrettsutøveren Christina Vukicevic, artist og låtskriver Hanne Sørvaag, skuespiller Tobias Santelmann, komikerkollegene Henritte Stenstrup og Morten Ramm, TV 2-sjef Alf Hildrum og Flyktninghjelpens generalsekretær Jan Egeland løpt en runde med Else. 

Selv har hun løpt 41 av rundene, som tilsvarer 135 av kilometerne. Når kampanjen er over, skal det telles over hvor mange runder som har blitt løpt av andre.