IRRITERT: Omer Bhatti synes Hans-Øivind var irriterende flink under «Norske Talenter» i andre semifinale. og Foto: TV 2
IRRITERT: Omer Bhatti synes Hans-Øivind var irriterende flink under «Norske Talenter» i andre semifinale. og Foto: TV 2

Omer Bhatti til «Norske Talenter»-deltakeren: – Du irriterer meg!

Alt fra andre semifinale i «Norske Talenter» her.

Fredag kveld er det klart for den andre semifinalen i årets «Norske Talenter». TV-seerne bestemmer hvilke to av kveldens åtte deltakere går videre til finalen.

Følg kvelden fortløpende her!

Førstemann ut i kveld var danser William Gamborg-Nielsen (12), som imponerte dommer Omer Bhatti, som også er danser.

– Først og fremst vil jeg si at du er en kjempegod danser. Jeg kan se at du brenner for det du gjør. Det er kult at du har fått med deg dansere og gjør noe mer ut av det, men man ser samtidig at det er du som er stjernen her. Veldig bra, veldig godt levert! sa han.

Også Mia Gundersen var raus med lovordene.

– Jeg ser et absolutt talent. Én ting er dansen, men innlevelsen du viser er det ikke alle som klarer å ta med seg. Du har en fortellerkunst med kroppen og med ansiktet. Dette var veldig fint levert! mente hun om 12-åringens opptreden.

Se William opptre her:

– Du irriterer meg!

Illusjonist Hans-Øivind Granerud var nestemann ut. Hans triks fikk dommerne til å applaudere og rose.

– Dette var kjempegøy! Utrolig kjekt å se deg. Superfin stil, du er flink med de folkene du tar opp på scenen, du har en helt åpenbar sjarm og du er dritgod på det du gjør, sa Bjarte Hjelmeland.

– Du har imponert meg fra første stund! Du er en ekte illusjonist. Takk skal du ha! sa Mia Gundersen.

– Jeg driver og lurer på hvordan du gjør triksene. Det irriterer meg litt. Jeg er litt tom for ord, sa en tydelig imponert Omer Bhatti.

Se Hans-Øivind sitt spektakulære triks her:

– Fikk sommerfugler i tissen

Tredje nummer i rekka var mannskoret Arme Riddere, som fikk Lisa Tønne til å få sommerfugler i tissen.

– Jeg lot meg bedåre. Dere er kjempemorsomme, og kommer stadig med nye ting. Det er nydelig å høre på, jeg får «sommerfugler i tissen», sa Lisa til full latter i salen.

– Jeg forstår Lisa veldig godt, for jeg synes dere er fantastiske. For en levering gutta, skøyt Mia fort inn.

Den mannlige delen av dommerpanelet fokuserte mer på humoren i innslaget.

– Jeg blir litt redd for at det skal bli småkleint, men det funker. Dere er det mest underholdende koret, sa Omer.

– Korhumor er ofte helt krise, men jeg lo høyt to ganger i dag, sa Bjarte.

Se Arme Riddere opptre her:

– Savnet indre energi

Den 20 år gamle rapperen Gyda Ulrike Løken Sirseth klarte også å imponere dommerne i den andre semifinalen.

– Jeg liker deg sinnssykt godt, for du har en vilje av stål. Dette skal du klare, og det kommer du til å gjøre. Jeg heier på deg, da Mia overbevist.

– Det første jeg tenker når jeg ser deg er «original». Du har en egen stil som jeg liker, la Omer til.

Lisa Tønne var litt mer tilbakeholden med rosen.

– Jeg har vært veldig fan, men i dag synes jeg det manglet indre energi. Det nådde ikke helt over. Jeg hadde ønsket meg mer rap, for det er der du er sterkest, sa hun.

Se Gydas rap her:

– Det er kjemperart, jeg elsker det

Søskenparet Karoline og Kenneth gjør underholdning av sang med klesskifte, og det falt i god jord hos dommerne.

– Jeg sa til deg forrige gang at du kanskje ikke trengte å synge og bare kunne fokusere på å skifte, også kommer du hit og synger helt nydelig. Dette var bra, folkens, sa Mia.

– Det som er så vidunderlig med dere, er at det er så kjemperart. Og jeg elsker rart! Det underholder meg, og jeg ler og koser meg. Dette er tvers gjennom rart og gøy, sa Lisa. 

– Jeg synes det var bra at det var litt mer fokus på Kenneth i dag. Jeg liker dere veldig godt og synes det var gøy å se på, sa Omer.

Se Kenneth og Karoline her:

– Jeg støtter dere

Danserne Unique Crew har danset hver dag de siste månedene for å imponere dommerne i den andre semifinalen. De innrømmer at det kan gå litt ut over skolen.

– Når dere har kommet så langt i konkurransen, ønsker man utvikling, og det har dere klart. Det gjør ikke noe om det går ut over skolen, for jeg støtter dere, sa Omer.

– Det er originalt, stilsikkert og lekent. Fantastisk moro å se utviklingen dere har hatt. Men husk, «stay in school», sa Bjarte lattermildt.

– Dere er tre rare karakterer som passer veldig godt sammen. Dere er ikke de fødte danserne, men gud så bra dere er til å danse, sa Mia begeistret.

Se Unique Crew danse her:


– Så vakker du er!

15 år gamle Julie har bevist dommerne med sitt sangtalent, noe som har ført henne helt til semifinale. Det var ikke mindre begeistring å hente fra dommerne i kveld.

– Du har en kjempestor stemme, med mye kraft. Du har en fantastisk formidlingsevne. Selv om det var en cover, så gjør du den til din egen, sa Omer.

– Jeg er helt enig i alt Omer sier, også så vakker som du er  i dag. Du ser fantastisk ut, roste Bjarte.

– Du har en nydelig stemme, og god kontroll. Jeg følte det var et lite fragment som ville ut, men som ikke kom helt ut. Men du er helt nydelig, sa Lisa.

– Det vi må huske på er at du bare er 15 år, og jeg er utrolig stolt av deg. For det du leverte nå var så aldeles nydelig, og det forteller meg at du er et stort sangtalent, sa Mia imponert.

Se Julie synge her:

– Kjedet meg litt

Poledanser Peter Bors ble fridd til av Lisa Tønne under sin audition til «Norke Talenter», men i kveld vanket det dessverre ikke noe frieri fra dommerne.

– Jeg kjedet meg litt på slutten, og jeg var redd det skulle skje for jeg har sett dine fantastiske framtredener noen ganger nå, og du har alltid utviklet deg. Men det synes jeg ikke du gjorde i kveld, sa Bjarte.

– Jeg er litt enig med Bjarte, for jeg ser ikke at du kan utvikle deg så mye mer. Men det du gjør er fantastisk, sa Lisa.

– Det er kanskje vanskelig å skjønne hva du skal gjøre videre, men jeg synes det du gjør er imponerende, sa Mia.

Se Peter sin poledans her: 

Til slutt var det Julie og Unique Crew som gikk videre til finalen. Se det første intervjuet med vinnerne her.

Se åpningsnummeret av andre semifinale her: