SKAL SPILLE FOR BELGIA: Adnan Januzaj har bestemt seg for å representere Belgia, men landsmann Kevin Mirallas er usikker på om unggutten bør få plass i sommerens VM-tropp. (AP Photo/Jon Super)
SKAL SPILLE FOR BELGIA: Adnan Januzaj har bestemt seg for å representere Belgia, men landsmann Kevin Mirallas er usikker på om unggutten bør få plass i sommerens VM-tropp. (AP Photo/Jon Super)

– VM kommer for tidlig for Januzaj

Belgisk Premier League-profil mener at Adnan Januzaj fremdeles har noe å bevise.

Tidligere denne uken ble det bekreftet at Manchester United-spilleren Adnan Januzaj (19) har valgt å spille med det belgiske flagget på brystet.

Nå stiller landsmann og Everton-spiller Kevin Mirallas spørsmål ved om det er riktig å inkludere Januzaj i sommerens VM-tropp.

Mener Januzaj må vise mer
– Som mange folk har sagt, kan det være at han ikke fortjener å dra til Brasil sammen med oss fordi han ikke kjenner gruppen og ikke har spilt for Manchester United de siste månedene, sier Mirallas til den belgiske TV-kanalen RTBF ifølge The Guardian.

Selv om Mirallas omtaler sin nye landslagskompis som «en veldig god spiller», er han klar på at det blir tøft å spille seg inn i et fremadstormende og spennende belgisk lag.

– I posisjonen hans er det noen veldig gode spillere, og det vil bli vanskelig. Han har ennå til gode å vise at han er nummer én for klubben sin. For han er EM i 2016 innen rekkevidde, sier Mirallas.

– Var litt motløs
Med en skade som holder ham på sidelinjen resten av sesongen, håper nok Mirallas å komme seg hurtig i form til sommerens VM i Brasil. Kantspilleren er regnet som et sikkert kort i landslagssjef Marc Wilmots' tropp.

Det er ventet at Mirallas er tilbake i vanlig trening innen tre til fire uker. Selv innrømmer 26-åringen at han fryktet for egen deltakelse i VM.

– I England trodde de først at jeg ikke kunne spille VM. Jeg var litt motløs, men da jeg kom tilbake til Belgia på onsdag tok jeg testene på nytt, og jeg er lettet, sier Mirallas. 

Belgia er i gruppe med Algerie, Russland og Sør-Korea i sommerens VM-sluttspill i Brasil.