Sarah Natasha og Øyvind Mund debuterer som standup-komikere

«Artistgalla»-programlederne holdt show på Latter etter tapt veddemål. 

Oppdatert tirsdag 29. april: Se programledernes standup-show på tv2.no i kveld klokken 20.45!

I forrige uke fikk vi se at Else Kåss Furuseth (33) samlet inn faddere til Flyktninghjelpen på sin helt egen spesielle måte. Hun løp en runde rundt Sognsvann i Oslo for hver fadder som har vervet seg

På fire døgn skaffet Else 360 nye faddere

Stand up-show på Latter

Under lørdagens Artistgalla-sending kastet programlederne Sarah Natasha Melbye og Øyvind Mund seg med på løpet. De allierte seg med Stian Barsnes-Simonsen, som på vegne av dem skulle prøve å samle like mange faddere som Else hadde gjort, ved å gå rundt i Oslos gater under Artistgalla-sendingen.

Hvis Stian klarte å matche Elses tall, må Sarah og Øyvind ofre noe. De to programlederne må nemlig stille med et eget stand-up show på Latter tirsdag kveld.

– Dette er så langt utenfor min komfortsone som det kunne ha blitt. Det må noe så viktig til, som å få flest mulig faddere til Flyktningehjelpen, for at jeg skal vurdere å gjøre stand up-show, sa Sarah.

– Det er vel litt i overkant å si at jeg gleder meg. Dette blir mest sannsynlig utrolig kleint, men hva gjør man ikke for en god sak, sa Øyvind. 

Vil du bli fadder for Flyktninghjelpen? Ring 08009 eller SMS fadder til 08009 for å bidra med 250 kroner i måneden.

Live på tv2.no

Mot slutten av sendingen ble det klart at Stian hadde klart å slå Elses tall ved hjelp av innringerne, og dermed må Sarah og Øyvind holde stand up-show på Latter neste tirsdag.

–  Jeg er ikke så redd for at det ikke skal bli latter i salen, spørsmålet er mer hvorfor de ler. Jeg er ikke sikker på om Øyvind vet hva vi skal, for han lurte på om vi skulle øve inn noen moves, sier Sarah. 

–  Skulle det bli stor suksess, er vi selvsagt ikke fremmed for ekstraforestillinger.  Jeg har jo alltid vært glad i å danse, sier Øyvind. 

Du kan se Øyvind og Sarahs stand up-show direkte på tv2.no tirsdag fra kl. 20.45.