ØNSKET: Stortalentet Max Meyer skal stå høyt på Liverpools ønskeliste. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
ØNSKET: Stortalentet Max Meyer skal stå høyt på Liverpools ønskeliste. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ

Fotballryktene:
– Liverpool prøver seg på tysk supertalent

Og Manchester United vil ha flere enn Luke Shaw fra Southampton.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 


Liverpool-manager Brendan Rodgers er ingen dumming. Han vet at selv om de røde skulle vinne ligaen denne sesongen, så har de fortsatt et godt stykke igjen før de er like attraktiv for etablerte stjerner som de andre toppklubbene i Premier League. Og selv om han har en halv milliard til å handle for, så er de fortsatt ikke i nærheten av den økonomiske eliteserien. Derfor ser nordiren seg om etter uslepne diamanter som han kan foredle. Nå hevder Football Direct News at Rodgers ønsker å hente det tyske stortalentet Max Meyer fra Schalke 04. 18-åringen har en utkjøpsklausul i kontrakten sin, men det vil koste Liverpool-manageren nesten halve overgangsbudsjettet hans å hente midtbanespilleren.

En annen spiller som er på Rodgers' ønskeliste, og som kanskje ikke er det største navnet, er Villarreal-stopperen Mateo Musacchio. Han har imponert i La Liga denne sesongen og er bosmanspiller til sommeren. Men Liverpool-sjefen må ta frem sine beste overtalelsesevner hvis han vil ha midtstopperen. For både Barcelona og Fiorentina har også vist interesse, skriver talkSPORT.

Lukas Podolski har virkelig funnet vårformen for Arsenal. Og selv om han ser ut til å trives på banen for The Gunners for tiden, har han aldri lagt skjul på hva som er klubben i hans hjerte. Han vokste opp i Köln, og vendte tilbake til klubben da han ikke trivdes i Bayern München. Derfor var det helt naturlig for ham å dra hjem og delta i feiringen da Köln i helgen sikret seg opprykk til Bundesliga. Nå mener Daily Mirror at 28-åringen fort kan gi Bård Finne kamp om plassen i Köln-angrepet allerede neste sesong.

Skulle Podolski følge hjertet og flytte hjem for å holde moderklubben i Bundesliga, så har Arsenal en adekvat erstatter i bakhånd. For Football Direct News har snakket med en kilde nær Emirates Stadium (Det er ukjent hvor langt unna stadion han sto) som sier at The Gunners er klar til å redde Edinson Cavani ut av skyggen til Zlatan Ibrahimovic.

Ting tyder på at Bacary Sagna vil sikre fremtiden sin og dermed søke lykken andre og mer lukrative steder enn i Arsenal når kontrakten hans går ut til sommeren. Dermed må The Gunners ha en ny høyreback. Samtidig har Mikel Artetas overskredet best før-datoen sin med tanke på spill på Arsenals midtbane. Ifølge Football Direct News vil nå Arsenal se på muligheten for å sende Arteta tilbake til Everton, sammen med noen bunker med pundsedler, i håp om å få Seamus Coleman motsatt vei.

Arteta er kanskje ikke den spilleren han var for et par sesonger siden, men spanjolen har likevel spilt 28 ligakamper for The Gunners denne sesongen. Da sier det seg selv at han må erstattes. Arsene Wenger har feriert mye i Asia etter sin tid i japansk fotball, og har lært seg kunsten å prute. Nå bruker han kunnskapen sin for alt den er verdt overfor Bayer Leverkusen. Hans første bud på 130 millioner kroner for Lars Bender ble blankt avvist, men Metro skriver at han nå har høynet til 150 millioner. Siste bud er sikkert ikke avlevert.

Chelsea har spilt store deler av sesongen med høyrebacken Cesar Azpilicueta på venstreback. Det har spanjolen løst særdeles godt. Men manager Jose Mourinho vil helst ha en skikkelig venstreback, og nå som han har sett at det går an å bruke en spanjol i posisjonen, så har han sett seg ut Sevillas Alberto Moreno som mannen han vil ha. Ettersom Luke Shaw ser ut til å la seg lokke av høy ukelønn i Manchester United, mener Daily Express at Moreno er førstevalget til Mourinho.

Og det kan komme godt med å få en venstreback på plass, for Azpilicueta kan det fort bli behov for på høyresiden til høsten. For ifølge talkSPORT vil Paris Saint-Germain betale overpris for å få Branislav Ivanovic i sommer. Og Roman Abramovitsj er veldig opptatt av å balansere bøkene for å innfri UEFAs Financial Fair Play-regler.

Så var kanskje ikke Chelsea-karrieren til Frank Lampard over likevel. Alle trodde at midtbaneveteranen skulle hoppe av Premier League-karusellen og ta seg en lukrativ fotballpensjon i USA i fjor sommer, men han fikk en ny ettårskontrakt. Og nå ser det ut til at Jose Mourinho vil ha ham med seg enda en sesong, skriver Daily Express.

Ting tyder på at David Moyes hadde fått unna de fleste detaljene som skal til for å gjøre Luke Shaw til Manchester United-spiller før han måtte levere inn treningsdrakten med United-logoen på. Det kan vise seg å bli en fin avskjedsgave fra skotten. Men hvorfor nøye seg med en Southampton-spiller? Daily Mail skriver at den avtroppende ligamesteren også vil ha Adam Lallana. Totalt skal budet ligge på rundt en halv milliard kroner.

Schalke 04-spillere trender i Premier League. Liverpool vil altså ha Max Meyer. Det er heller ingen hemmelighet at Arsenal vil gjøre et fremstøt overfor Julian Draxler. Og nå skriver den bosniske nettavisen Reprezentacija at Manchester United har kommet med et konkret bud for venstrebacken Sead Kolasinac

En spiller Manchester United får hvis de vil ha ham er Louis Laing. Midtstopperen har fått beskjed om at han ikke er i fremtidsplanene til Sunderland og vil ikke få ny kontrakt når hans nåværende går ut til sommeren. De røde djevlene var kjappe med å gi 21-åringen et prøvespill, melder Sky Sports. Men uansett hvor mye Laing imponerer så er det neppe en overgang som får fansen til å sprette champagnekorkene.

Hvorfor endre på en oppskrift som fungerer? Tottenham brukte en milliard i fjor sommer og satt igjen med en skikkelig god signering. Å hente Christian Eriksen fra Ajax viste seg å være en god investering. Så hvorfor ikke hente nok en ung danske, som liker seg godt langt fremme på banen? Denne gangen er det den 19 år gamle kantspilleren Viktor Fischer som skal være ønsket på White Hart Lane, skriver Football Direct News.

Skulle Jan Vertonghen gjøre alvor om planene om å ta et steg videre i karrieren, så må det på plass en ny midtstopper på White Hart Lane. Spesielt siden Younes Kaboul er bosmanspiller og trolig også forsvinner. Nå skriver Il Messaggero at Spurs har plassert Cagliaris italienske landslagsstopper Davide Astori øverst på ønskelisten sin. 27-åringen er ønsket av det som er av italienske toppklubber, men Spurs har trolig noe større økonomiske biceps å flexe med.

Mye av Evertons suksess denne sesongen er bygget på suksess med innleide stjerner. Romelu LukakuGerard Deulofeu og Gareth Barry har alle levert solide bidrag til The Toffees gode sesong. I tillegg har man en Lacina Traore som ikke har fått gjort så mye på grunn av skade. Manager Roberto Martinez innser at det blir umulig å få leie Lukaku en sesong til, men han vil være med å by dersom belgieren blir lagt ut for salg. Nå ønsker han også å forlenge lånet av Deulofeu med en sesong til, skriver Metro. Og ikke nok med det. Ifølge FourFourTwo utelukker han ikke ikke at han vil prøve å få Traore fra Monaco på permanent basis også.

Newcastle kobles for tiden til alt som kan krype og gå av spisser fra den europeiske middelklassen. For per dags dato har ikke klubben ene eneste spiss i stallen til seriestart i august. Papiss Cissé er fortsatt i klubben, men er skadet til langt inn i sesongen. Loic Remy forsvinner når låneoppholdet hans er over ved sesongslutt, det gjør også Luuk de Jong, og Shola Ameobi står foreløpig uten kontrakt. Da gjenstår juniorene Adam Campbell og Adam Armstrong. Det siste skuddet på ryktestammen er Monacos Emmanuel Riviere. Mannen som en gang ble kalt «den nye Thierry Henry» startet sesongen strålende, men etter at Dimitar Berbatov kom til klubben er det blitt mindre spilletid. Signalene fra Frankrike er at han forsvinner til sommeren, og som både franskmann og spiss, så er Newcastle et godt tips som ny arbeidsgiver, skriver Daily Express.

Stevan Jovetic var et av de heteste navnene på ryktebørsen for ett år siden. Det gikk knapt en dag uten at montenegrineren ble koblet til en eller annen toppklubb i Europa. Mye tyder på at han ikke vil figurere like hyppig i år. For Manchester City vant dragkampen om spissen og gjemte ham godt bort øverst på tribunen. Skader må ta litt av skylden, men veien inn på laget har vært lang for 24-åringen. Nå vil AC Milan hente ham tilbake til Italia og håper å få leie den tidligere Fiorentina-angriperen neste sesong, melder Football Direct News.

Barcelonas jakt på en midtstopper ser ut til å ende med suksess. For ifølge AS er katalanerne kommet til enighet med Borussia Dortmund om en overgang for Mats Hummels. Villarreals midtbaneanker Bruno Soriano og Fiorentina-vingen Juan Cuadrado er også ønsket på Camp Nou.