MOT TREDJE STRAKE HJEMMESEIER: En av de svakeste hjemmelagene i 2. Bundesliga kan utrolig nok vinne tre på rad. (AP Photo/dpa, Jonas Guettler,File)
MOT TREDJE STRAKE HJEMMESEIER: En av de svakeste hjemmelagene i 2. Bundesliga kan utrolig nok vinne tre på rad. (AP Photo/dpa, Jonas Guettler,File)

Langoddsen fredag: Sjekk Rekdals tips!

Bundesliga og Cupen på kupongen til 3,5 i odds!

BOCHUM - BIELEFELD (2. BUNDESLIGA) H: 1,85 U: 3,15 B: 3,25

Med tre kamper igjen å spille ligger Bochum med seks poengs klaring til Dynamo Dresden på kvalikplassen, og er i god posisjon til å klare seg i 2. Liga. Vanligvis har ikke hjemmekamp vært noen fordel for Bochum, de er faktisk det nest dårligste hjemmelaget i serien. Kun Ingolstadt er dårligere. Allikevel har de to strake hjemmeseire over Erzgebirge Aue og Energie Cottbus. Sist tapte Bochum 1-3 i Köln, som kunne feire opprykk etter den kampen. Arminia Bielefeld ligger nest sist i serien med seks poeng opp til trygg plass og trenger sårt poeng. De har tre poeng opp til kvalikplassen hvor Dynamo Dresden ligger, men har mye svakere målforskjell. Bochum mangler forsvarsspillerne Bastians og Acquistapace grunnet skade og karantene. Bielefeld vil savne Manuel Hornig i forsvar og Johannes Rahn på midtbanen - begge ute med skade. Her er det en gyllen mulighet for Bochum til å ta tre strake hjemmeseire og sikre plassen i 2. Liga. 

 

SK HERD - TRÆFF (NORGESMESTERSKAPET) H: 2,50 U: 4,00 B: 1,90

Sportsklubben Herd er fra Ålesund. De hører hjemme i 2. divisjon, avdeling 2 etter å ha rykket overlegent opp fra 3. divisjon i fjor. I serieåpningen fikk de et tøft bortemøte med Nybergsund-Trysil, hvor de tapte 1-4. Herd er tippet av flere eksperter til å rykke ned til 3. divisjon igjen. SK Træff er fra Molde og er avdelingskollega med Herd i 2. divisjon. De spilte 1-1 borte mot Rosenborg 2 i serieåpningen og er tippet av mange til å ligge på midten av tabellen i 2. divisjon denne sesongen. Rekdal kjenner naturlig nok fotballen i dette distriktet godt og holder en knapp på Træff her.