I ARRESTEN: Jeffrey Chapman hadde akkurat tatovert "MURDER" på halsen da han ble tiltalt for å ha tatt livet av kameraten sin. Foto: Politiet/AP
I ARRESTEN: Jeffrey Chapman hadde akkurat tatovert "MURDER" på halsen da han ble tiltalt for å ha tatt livet av kameraten sin. Foto: Politiet/AP

Denne tatoveringen skulle han aldri ha tatt 

Drapstiltalte Jeffrey Chapman er desperat etter å fjerne «MURDER»-tatoveringen fra halsen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kansas-mannen Jeffrey Chapman er tiltalt for å i 2011 ha tatt livet av kameraten Damon Galliart.

Mandag starter rettssaken mot ham i Barton County.

Før rettssaken starter, håper han at han får fjernet tatoveringen som dekker halsen hans.

På halsen har han tatovert «MURDER», altså «MORD», speilvendt og med store bokstaver.

Desperat jakt

The Telegraph skriver at Chapman er på desperat jakt etter en tatovør som kan dekke over morder-tatoveringen kjappest mulig. 

Chapmans advokat sier til New York Daily News at han frykter at tatoveringen kan påvirke juryen, og medvirke til at Kansas-mannen blir dømt for et drap han påstår at han ikke har begått.

Aktoratet skal ikke være motstandere av at tatoveringen blir dekket til, men det spørs om Chapman rekker å få gjort det før han må møte i retten på mandag.

I en pressemelding skriver Barton County-sheriffen at at han ikke har noen planer om å få transportert en tatovør inn i fengselet, ei heller å transportere Chapman til en tatovør for å få den dekket til.

Dermed kan det se ut til at Jeffrey Chapman må stille i retten, tiltalt for overlagt drap, med «MURDER» skrevet på halsen sin.