Dropper sønnen på turens høydepunkt

William og Kate dro til Australias ødemark uten lille George.

Under sin rundreise i Australia har William og Kate ankommet et av høydepunktene, et besøk til naturområdet Uluru, i hjertet av landet.

– Dette er utvilsomt et av Australia-besøkets høydepunkter i møtet med det virkelige og opprinnelige Australia. Det er tydelig at William og Kate gleder seg. Kate fikk et håndlaget armbånd av en innfødt kvinne og tok det straks på. William fikk et håndlaget spyd, som han ble svært begeistret for, sier TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland.

Armbåndet aboriginerkvinnen hadde laget av frø ble tilbehør til kjolen Kate bar av London-designeren Roksanda Ilincic.

MED PÅ TUR: Kate og William med sønnen George under et besøk i Taronga Zoo i Sydney søndag. Foto: REUTERS/Chris Jackson/Pool
MED PÅ TUR: Kate og William med sønnen George under et besøk i Taronga Zoo i Sydney søndag. Foto: REUTERS/Chris Jackson/Pool

 Hertugparet har under hele sin rundreise hatt sin lille sønn George tett med seg, men når de skal tilbringe tid i den australske bushen blir det uten minstemann.

– William og Kate skal overnatte i en lodge ute i den øde naturen her - nær det berømte røde fjellet Ayers Rock. Det er faktisk bare annen gang i løpet av besøket de sover borte fra sønnen George, sier Totland.

Prins George er i hovedstaden Canberra med sin barnepike, og de kongelige turistene får dermed oppleve det unike landskapet i Uluru kun som mann og kone.