Her prøver Bernhoft seg som reporter på TV 2

Bernhoft tok med fansen på trikketur og platelansering i Oslo.

For å gjøre ekstra stas på utgivelsen av sin nye plate «Islanders», har Jarle Bernhoft (37) chartret en trikk i Oslo de to neste ukene.  Han vil spre glede og vårstemning gjennom hovedstaden.

Bernhofttrikken

Jarle Bernhoft (37) er på visitt hjemme i Norge for å lansere ny plate «Islanders».  Han bor for tiden i New York med familien, men Oslotrikken var bedre lanseringsted enn undergrunnen i New York.

– Jeg har min egen trikk, dette er en måte å få musikken ut til folket på. Den skal kjøre rundt også er det et lydanlegg her som skal spille drithøyt. Jeg skal selv komme innom trikken og gjøre endel stuntkonserter, sier Bernhoft til TV 2. 

Internasjonal suksess

Det er tre år siden Bernhoft ga ut sitt siste album «Solidarity breaks» som solgte en kvart million eksemplarer på verdensbasis. De siste årene har han jobbet med sin internasjonale karriere, som blant annet har ført til opptredener på «Ellen DeGeneres Show og Conan.

Tre år siden forrige plate, hvilke forventninger har du?

– At det ikke kommer til å gå så bra som forrige gang. Salgsmessig sprengte det alle parametere på hvor bra det går an å gå. Jeg har mer kunstneriske ambisjoner, tenker jeg for mye på hvor bra ting selger så blir jeg helt crazy i huet, avslutter Bernhoft til TV 2.