AKTUELL SOM NY MANCHESTER UNITED-MANAGER: 62 år gamle Louis van Gaal.  AFP PHOTO / FRANCK FIFE
AKTUELL SOM NY MANCHESTER UNITED-MANAGER: 62 år gamle Louis van Gaal.  AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Er dette rett mann for Manchester United?

Louis van Gaal virker å være den store favoritten til å ta over etter David Moyes. I hvert fall blant spillselskapene og de engelske mediene. Hvem mener du er rett mann?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Følg utviklingen rundt Manchester United og David Moyes i TV 2s LIVESENTER.

Tirsdag 22. april 2014 er det på dagen ett år siden det ble klart at Manchester United ble ligamestre sesongen 2012/2013.

Tirsdag kom nyheten om at United-manager David Moyes etter alt å dømme er ferdig i klubben.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Dermed må den mektige klubben ut på trenerjakt.

– De må få inn en manager som vet hva det går i. En tydelig leder som har de rette ferdighetene i forhold til taktikk og alt det andre som følger med en slik jobb, sa TV 2s fotballkommentator Kasper Wikestad søndag.

Men hvem kan takle en slik jobb? Spekulasjonene er selvsagt i gang.

De ulike spillselskapenes tilbyr som seg hør og bør odds på hvem som blir Uniteds nye manager. For eksempel har SkyBET Louis van Gaal som sin favoritt. 62-åringen er for tiden landslagstrener for Nederland og er ikke bare SkyBET sin favoritt. Betsafe og en haug av andre bookmakerne har den tidligere Barcelona- og Bayern München-treneren som sin favoritt.

Et annet navn som går igjen blant spillselskapene er tyske Jürgen Klopp, som har hatt noen meget suksessrike år i Borussia Dortmund.

Ryan Giggs, Diego Simeone, Carlos Queiroz, Antonio Conte og Roberto Martínez har også blir nevnt som mulige Moyes-erstattere.

SkyBET har dessuten ingen ringere enn Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær blant alternativene, og gir 40/1 i odds på at nordmannen tar over den skranglende United-skuten fra sommeren av.

Av dem som kanskje er mindre aktuelle finner man navn som David Beckham, Tim Sherwood og Arséne Wenger.

Men det er uten tvil van Gaal som er den store favoritten, også blant de engelske mediene.

Se bildeserie av de engelske tabloid-forsidene nederst i saken!

Hvem mener du er rett mann til å ta over som manager for Manchester United? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under og avgi din stemme i boksen oppe til venstre!

«FORVENTER MØTE»: Nederlandske Louis van Gaal forventer et møte med United-ledelsen, skriver Daily Mirror i sin tirsdagsutgave.
«FORVENTER MØTE»: Nederlandske Louis van Gaal forventer et møte med United-ledelsen, skriver Daily Mirror i sin tirsdagsutgave.