SPÅR MER JUBEL: Kjetil Rekdal tror Atlético Madrid slår Chelsea.  REUTERS/Juan Medina
SPÅR MER JUBEL: Kjetil Rekdal tror Atlético Madrid slår Chelsea.  REUTERS/Juan Medina

Kjetil Rekdal spår seier til Atlético Madrid

Gårsdagens Tippeliga-trippel gikk rett inn. Nå har han Champions League og Championship på Langodds-kupongen. Sjekk eksperttipset!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ATLÉTICO MADRID - CHELSEA FC (CHAMPIONS LEAGUE)

H: 1,85 U: 3,20 B: 3,95

Atlético Madrid stormer videre. De leder La Liga med fire poengs forsprang til Barcelona og seks til Real Madrid (som har en kamp mindre spilt). De har vunnet fire strake mot Villareal, Barcelona, Getafe og Elche uten å slippe inn mål. Chelsea på sin side tapte 1-2 for Sunderland sist og har måttet se Liverpool øke sin ledelse til fem poeng i Premier League - før de møter nettopp Liverpool på Anfield søndag. Mourinho får sannsynligvis en lite hyggelig velkomst i heksegryta Vicente Calderon som tidligere Real Madrid-mann. Det plager han sannsynligvis ikke så veldig mye. Verre er det nok at Branislav Ivanovic må sone karantene for Chelsea, mens Eden Hazard sliter med en skade. Det har hengt et spørsmålstegn over Atlético-målvakt Thibaut Courtois, som er utleid fra Chelsea. Chelsea har krevd den nette sum av 30 millioner kroner dersom Courtois spiller mot sin egen klubb, men UEFA har avvist at Chelsea kan kreve dette. Vingen Arda Turan kan bli klar til kampen etter han har kommet tilbake fra skade nylig.

 

READING FC - MIDDLESBROUGH (CHAMPIONSHIP)

H: 1,80 U: 3,25 B: 3,65

Reading hadde taket på en playoff-plass i Championship, men står med to tap og en uavgjort på de tre siste og har dermed sklidd ned til åttende plass, to poeng bak Brighton. Det er mange lag som kan ta den siste play-off plassen, og det blir neppe avgjort før siste serierunde er over. Men dette er en hengekamp, og Reading kan ta plassen tilbake med tre poeng her og sette seg tilbake i førersetet i kampen om den plassen. Middlesbrough tapte 1-2 mot Millwall sist, men hadde fire strake seire før det og blir ingen lett motstander for et Reading som kanskje mangler litt selvtillit. Da er det positivt for hjemmelaget at backen Wayne Bridge er tilbake fra skade sammen med Garath McCleary, Danny Williams, og Jordan Obita. Danny Guthrie er fortsatt ute. Boro får tilbake Daniel Ayala og Ben Gibson fra karantene, mens Sheb Hines, Rhys Williams og Stuart Parnaby er skadet.