BENSINSTASJON: En bil ble totalskadd etter at den brant ved en bensinstasjon på Eidsberg. Politiet jakter to personer. Foto: Freddy Larsen
BENSINSTASJON: En bil ble totalskadd etter at den brant ved en bensinstasjon på Eidsberg. Politiet jakter to personer. Foto: Freddy Larsen

Jakter to personer etter bilbrann

Politihelikopter ble tatt i bruk i jakten etter to menn som stakk av etter et bilbrann i Eidsberg. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet fikk inn flere meldinger like før klokken 15 mandag om at en bil sto i full fyr like ved en bensinpumpe ved Esso-stasjonen ved Ramstadkrysset i Eidsberg kommune. 

– Kan være påsatt

Brannen er nå slukket og politiet tilkalte to patruljebiler i tillegg til et helikopter for å finne to personer som stakk fra den brennende bilen.

– Det er en mulighet for at brannen kan være påsatt, men vi holder alle ender åpne, sier operasjonsleder Leif Ola Holten i Follo politidistrikt til TV 2.

Hadde med seg registreringsnummeret

Føreren hadde med seg bilens kjennemerker.  

– De hadde kjennemerket eller registreringsnummeret i hånda da de forlot bilen. Det altså en mulighet for at bilen kan være stjålet eller at de hadde falske kjennemerker, sier Holten. 

Det ene av de to personene politiet nå jakter, skal ha hatt på seg en lyseblå jakke.   

Politiet spekulerer i om de mennene har stukket til skogs. Helikopteret har nå avsluttet letingen. Politiet fortsetter etterforskningen med å blant annet se på video fra bensinstasjonen og avhøre vitner. 

Saken oppdateres!