Fontanello-selvmål da Stabæk tapte i Skien

Odd trakk det lengste strået i det som var en lite spennende kamp på Skagerak Arena.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Odd - Stabæk 2-1

Se video øverst!

Etter en frisk åpning på Skagerak Arena, ble det mye balltrilling blant dagens to motstandere. Den første sjansen var det Stabæks Daniel Granli som stod for, da han testet skuddfoten fra langt hold. Men forsøket gikk via Fredrik Oldrup Jensen og over mål.

Tam 1. omgang
De første 20 minuttene var det bortelaget som var det beste laget, men derifra og utover i åpningsomgangen kom Odd mer med.

Før halvtimen var spilt hadde vertene blant annet headet i tverrliggeren og prøvd seg på et par skuddforsøk, men uten at det resulterte i scoring.

Etter en forholdsvis tam 1. omgang gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Selvmål?
Etter at den andre omgangen startet der den første ble avsluttet, tok det drøye ti minutter før det ble liv på Skagerak. Shala skrudde inn et frispark i feltet, Fredrik Semb Berge headet ballen inn igjen i feltet, der neimen ikke var enkelt å se hva som skjedde. Etter hvert ble det derimot klart at ballen gikk via Stabæk-forsvarer Fontanello og i mål, etter at han ble presset av Lars Kristian Eriksen.

Den neste perioden var det Odd som dominerte og like før kampuret viste 70 minutter la Elbasan Rashani på til 2-0.

Stabæk-redusering til ingen nytte
Men da hjemmelaget trodde de kunne puste litt letter smalt det i den andre enden av banen. Fredrik Brustad la inn til Franck Boli, som stod helt alene og enkelt satte inn reduseringen.

Det siste kvarteret var det lite som endret seg, og da dommeren blåste i fløyten for siste gang, stod det fortsatt 2-1 på måltavlen på Skagerak.

Slik startet lagene:
Odd (4-3-3): Hansen; Eriksen, Hagen, Semb Berge, Grøgaard; Samuelsen, Jensen (Johansen 81.), Shala (Nordkvelle 73.); Storbæk (Bentley 63.), Johnsen, Rashani.
Stabæk (4-2-3-1): Sayouba; Jalasto (Thorsby 49.), Fontanello, Høiland, Granli; Trondsen, Adu; Henderson (Brustad 63.), Stephens, Kassi (Næss 81.); Boli.