KAN BLI MOTSTANDERE: Olivier Giroud og Thomas Vermaelen kan bli motstandere neste sesong dersom Chelsea henter sistnevnte. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
KAN BLI MOTSTANDERE: Olivier Giroud og Thomas Vermaelen kan bli motstandere neste sesong dersom Chelsea henter sistnevnte. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Fotballryktene: – Chelsea vil ha Arsenal-spiller

Og Liverpool vil hente midtbanespiller fra Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 


Chelsea har brukt påsken på å distansere seg fra gullkampen i Premier League. Nå går det mot opprydding i de bakre rekker for Jose Mourinho. Det er ingen hemmelighet at David Luiz ikke står høyt i sky hos Mourinho. Brasilianeren har bare fått 15 kamper fra start i Premier League denne sesongen. Barcelona ville ha 26-åringen foran denne sesongen. Og med Carles Puyol ferdig i klubben, så trenger de en krølltopp i de bakre rekker. Nå satser katalanerne på å anke Fifas dom som nekter dem å kjøpe spillere i sommer. Dermed regner de med å kunne handle mens anken venter på å bli behandlet. Og høyt på ønskelisten står da Chelsea-stopperen, skriver Daily Mirror.

Nå har også Mourinho sett seg ut erstatteren. Ifølge Daily Express ønsker portugiseren å hente Arsenals kaptein Thomas Vermaelen i sommer. 28-åringen har opptrådt veldig profesjonelt for Arsenal denne sesongen. Han har akseptert rollen sin som reserve for Per Mertesacker og Laurent Koscielny, men skal være lei av å se på fotball. I Chelsea vil han være et alternativ både som midtstopper og venstreback.

Liverpool ser ut til å være på cruisekontroll mot sitt første ligamesterskap siden Kenny Dalglish fortsatt var aktiv på banen. Men manager Brendan Rodgers er ikke dummere enn at han ser at det må kraftig lut til dersom de skal henge med neste sesong når de også skal spille Champions League. Og at han neppe får gå en sesong til nesten uten skader på nøkkelspillere. Derfor er jakten på forsterkninger i full gang. En posisjon som skal forsterkes er keeperplassen. Simon Mignolet er mer enn god nok, men Rodgers vil ha en keeper som utfordrer belgieren, og har ifølge Metro sett seg ut Cardiffs David Marshall som en perfekt mann.

Et annet veldig ambisiøst overgangsmål for Liverpool skal være Real Madrids Isco. Football Direct News skriver at Rodgers har lenge fulgt den unge midtbanespilleren. Men det er lite trolig at Real Madrid lar Isco dra. De hentet ham fra Malaga i fjor sommer, og han er i ferd med å slå ut i full blomst på Santiago Bernabeu.

Arsenal har også innsett at de har en for tynn stall. Men i motsetning til Liverpool så ville de få det bekreftet med en sesong med langvarige skader på flere nøkkelspillere før de gjorde noe med det. Og manager Arsene Wenger har ingen planer om å heve snittalderen i stallen når han nå skal handle. Derfor går han nå for Southamptons 16 år gamle midtbanespiller Callum Slattery, skriver Daily Mirror. Southampton fortsetter å produsere talenter i superklassen, og håpet er at Slattery skal være av samme kaliber som Gareth BaleTheo Walcott og Luke Shaw.

Og når Wenger skal ha en erstatter for Bacary Sagna på høyrebacken, så er mange store navn blitt nevnt. Men ifølge Daily Mirror skal The Gunners være veldig interessert i Burnleys Kieran Trippier.

Men Arsenal-manageren vet han er nødt til å komme opp med en solid signering i sommer for å blidgjøre fansen, som mener at franskmannen har kastet bort ligamesterskapet denne sesongen ved ikke å hente inn forsterkninger verken i august eller januar. Nå skriver Football Direct News at Arsenal er veldig interessert i å hente den italienske landslagsspissen Giuseppe Rossi fra Fiorentina i sommer. Det vil kanskje være en signering som vil roe supporternes litt.

En som har en enda større jobb enn Wenger med å overbevise fansen, er David Moyes. Egentlig trenger han Lionel MessiZlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo for å skaffe seg litt goodwill blant de sinteste supporterne. Men det er nok ikke hyllen en klubb som det ikke er sikkert en gang kommer til Europaligaen kan plukke fra. Og nå har han fått beskjed om å bla dypt i lommeboken dersom han vil ha Adam Lallana fra Southampton også. For Saints må gi fra seg 25 prosent av en overgangssum til Bournemouth dersom de selger 25-åringen. Det har fått klubbledelsen på St. Mary's til å skru prisen i været dersom noen vil ha midtbanespilleren, skriver Daily Mirror.

Og Moyes er også begynt å se på et billigere venstrebackalternativ dersom Luke Shaw også blir for dyr. Ifølge talkSPORT skal Marseilles Benjamin Mendy være en mann som kan havne på Old Trafford for en noe lavere pris enn Shaw.

Tottenham har så godt som sikret seg en plass i Europaligaen, og kan vel dermed si å ha fått valuta for milliarden de brukte på spillere i fjor sommer. Spesielt Christian Eriksen har vist seg å være et godt kjøp for Spurs. Og nå kan klubben gjøre god butikk på dansken. For 22-åringens storspill den siste tiden gjør at manager Tim Sherwood frykter at større klubber kan komme og snappe opp den ambisiøse dansken, skriver Daily Mail.

En annen av milliardgjengen som kan være på vei bort fra White Hart Lane er Erik Lamela. Nå skriver Football Direct News at argentineren kan være på vei tilbake til Italia og Juventus. Spissen Mirko Vucinic kan komme til å gå motsatt vei i en byttehandel.

Ingen skal beskylde West Ham for å mangle ambisjoner på overgangsmarkedet. Feyenoords midtbanespiller Jordy Clasie er ønsket av storklubber i både Spania og Italia, og i Premier League har Arsenal og begge Manchester-klubbene vist interesse. Men ifølge talkSPORT vil The Hammers prøve å sikre seg 22-åringen før noen andre kommer på banen.