SPÅR SEIER: Rekdal tipper seier til Odd Grenland og Molde. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
SPÅR SEIER: Rekdal tipper seier til Odd Grenland og Molde. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sjekk dagens Rekdal-trippel på Langoddsen!

Kjetil Rekdal har plukket tre kamper fra Tippeligaen til tre ganger innsatsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ODD GRENLAND - STABÆK (TIPPELIGAEN) H: 1,45 U: 4,10 B: 5,65

Odd Grenland har fått en brukbar start på Tippeligaen. De er tippet rundt midten av ekspertene. Odd har ett tap og en uavgjort borte, og tok en stor skalp da de slo Molde hjemme. Historisk sett har Stabæk hatt et godt tak på Odd i Skien. Stabæk har faktisk vunnet de seks siste Tippeliga-møtene mellom lagene i Skien, og de har scoret 16 mål på disse seks kampene. Stabæk startet sterkt med to seire over Sogndal og Brann, men tapte 0-2 for Molde sist. Stabæk er unisont dømt til å rykke ned av ekspertene, men har overrasket så langt. Vi får se hvordan det går utover sesongen, her skal de iallefall ut i en meget vanskelig bortekamp mot et hjemmesterkt Odd Grenland som driver luftkrig med et av tippeligaens beste våpen - Frode Johnsen. 

 

SOGNDAL - STRØMSGODSET (TIPPELIGAEN) H: 4,25 U: 3,60 B: 1,67

Sogndal har fått en tøff start på sesongen med to bortetap mot Stabæk og Bodø-Glimt. Hjemme spilte de 1-1 mot bortesvake Sarpsborg 08. Historisk sett har Godset dårlig statistikk borte mot Sogndal, faktisk har de kun vunnet på Fosshaugane en gang på syv forsøk. Det var i fjor, og seriemestrene vant 5-0. Sogndal sliter med å score mål, og faktisk har Ulrik Flo scoret alle tre Sogndal-mål hittil i Tippeligaen. Historisk sett ender disse kampene oftest uavgjort, men tatt i betraktning styrkeforholdet lagene imellom er Strømsgodset definitivt favoritter her. 

 

MOLDE - SARPSBORG 08 (TIPPELIGAEN) H: 1,27 U: 4,90 B: 8,30

Molde vant fortjent 2-0 over Vålerenga i første serierunde, før de tapte borte mot Odd og vant borte mot Stabæk. Nå er det endelig hjemmekamp igjen, og da mot Tippeligaens svakeste bortelag. Sarpsborg 08 har kun en borteseier i Tippeligaen på 31 forsøk: 1-0 over FK Haugesund 5. Mai i fjor. Sarpsborg 08 skapte fotballfeber i Sarpsborg med 3-0 over Brann i serieåpningen. Deretter har de spilt 1-1 mot Sogndal og 1-1 mot Start. Sarpsborg 08 spiller fin fotball, men kanskje for fint for tøffe bortekamper i Tippeligaen. Noen kritikere mener de er for naive i spillet sitt - de kan kanskje ha rett, borteformen tatt i betraktning. I fjor vant Molde 3-1 over Sarpsborg 08, og her fremstår de som bankerkandidater til å gjøre det igjen.