LIVREDNING: Ambulanse og politi på stedet for å berge liv. Både gjerningsperson og offer er sendt til sykehus. Foto: Henrik Sundgård
LIVREDNING: Ambulanse og politi på stedet for å berge liv. Både gjerningsperson og offer er sendt til sykehus. Foto: Henrik Sundgård

Trondheim: En person stukket i brystet med saks ved NTNU

Politiet har tatt beslag i en saks som settes i forbindelse med angrepet. Gjerningsperson og offer var ukjente for hverandre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Begge to får behandling på sykehus, men det er gjerningspersonen som er hardt kritisk skadd. Den fornærmede tok seg til sykehuset i egen privatbil.

– Politiet fikk melding klokken 13.18 om at en person var stukket i brystregionen med et stikkvåpen. Den som ble stukket klarte å holde gjerningspersonen under oppsyn. Da politiet kom til stedet kunne vi rimelig raskt pågripe en mistenkt i parkområdet nedenfor NTNU, sier Wiktor Pedersen, operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt, til TV 2.

Politiet bekrefter overfor TV 2 at det er funnet en saks på stedet.

– Vi setter saksen i forbindelse med hendelsen, sier Pedersen.

Gjerningsmann kritisk skadd

Offeret tok seg til sykehus på egenhånd med privatbil og tilstanden hans skal være god utifra forholdene.

– Gjerningspersonen ble funnet liggende på bakken kritisk skadd. Han har også noe som ligner på stikkskader i brystregionen. Han betegnes som kritisk hardt skadd og er sendt til St. Olavs hospital, sier Pedersen.

Ukjente for hverandre

Politiet etterforsker nå bredt. Området er sperret av og det er kalt ut krimteknikere og taktiske etterforskere.

– Gjerningspersonen og den fornærmede var ukjente for hverandre før hendelsen, sier Pedersen.