FORLATER HAN LIVERPOOL? For 900 millioner kroner blir det ikke lett for Liverpool å si nei. Eller?
FORLATER HAN LIVERPOOL? For 900 millioner kroner blir det ikke lett for Liverpool å si nei. Eller?

Fotballryktene: – Suárez til Real Madrid for 900 millioner kroner

Fárbegas til Manchester United, Welbeck til Tottenham og Smalling til Arsenal. Sjekk søndagens ville fotballrykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Arsenal kan komme til å prøve seg på Manchester Uniteds Chris Smalling i det kommende overgangsvinduet, skriver Daily Star. Arséne Wenger skal være villig til å by 130 millioner kroner for forsvarsspilleren. Arsenal-manageren har hatt Smalling i kikkerten i flere år, og nå vil han benytte seg av 24-åringens tilsynelatende dårlige forhold med David Moyes, for å lokke engelskmannen til London.

En annen mann som kan være på vei ut portene på Old Trafford er Danny Welbeck. 23-åringen har vært linket til Tottenham tidligere, og nå kan angrepsspilleren ende opp på White Hart Lane for den nette sum av 200 millioner kroner. Sunday Mirror skriver at Spurs er på jakt etter en ny toppspiss, og at Welbeck er blant de mest aktuelle. Welbeck har også tidligere denne sesongen uttalt at han er klar for å flytte på seg, i jakten på mer tid på banen.

En som derimot kan være på vei inn portene på Old Trafford er Cesc Fábregas. ifølge Metro stod spanjolen øverst på ønskelisten til David Moyes forrige sommer, men Barcelona nektet å selge. Ifølge ulike kilder i Spania har Fabregas fått beskjed om at han ikke er med i Barcelonas fremtidsplaner, og at han for «den riktige summen» kan forlate Camp Nou.

Real Madrid har nærmest gjort det til vane å plukke fra øverste hylle. Nå kan Liverpools Luis Suárez følge i fotsporene til Cristiano Ronaldo og Gareth Bale. Den spanske hovedstadsklubben skal være villig til å smelle småpene 900 millioner kroner i bordet for uruguayaneren. Nettstedet Caughtoffside.com skriver at Real-president Florentino Pérez er sikker på at Suárez vil sette nesen sydover, så sant det spanske stjernelaget stikker av med La Liga-tittelen og/eller Mesterligatittelen.

Gareth Barry er åpen for å bli værende på Goodison Park også kommende sesong, skriver Mail on Sunday. 33-åringen som er på lån fra Manchester City har gjort sakene sine godt i Everton, men merkelig nok har ikke manager Roberto Martínez snakket om å gjøre overgangen permanent fra sommeren av. Barrys kontrakt med City utløper i slutten av juni, og midtbanespilleren vil dermed kunne gå vederlagsfritt fra Manchester City.

Også Barcelonas kantspiller Pedro skal være på vei vekk fra klubben. Daily Star spekulerer i om han kan komme til å slå følge med Fábregas til United, eller om Manchester City blir neste stoppested for 26-åringen.

Sistnevnte klubb er også uhyre interessert i å tilknytte seg Iker Muniain fra Athletic Bilbao, melder The Sun. 21-åringen har bare et drøyt år igjen av kontrakten med den spanske klubben og den talentfulle angrepsspilleren kan dermed være til salgs for «bare» 150 millioner kroner, en sum som neppe skremmer pengemektige Manchester City.