Kan dette være løsningen på mysteriet om «spøkelsesbilen»?

TV 2-leserne kan ha funnet svaret på hvorfor den mystiske bilen plutselig dukker opp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 publiserte lørdag den mystiske videoen av det som blir omtalt som «spøkelsesbilen».

Bilen kommer tilsynelatende ut av intet, før den plutselig dukker opp foran en sort BMW.

Vi ba våre lesere om hjelp til å finne ut hva som egentlig skjer i videoen. På et døgn har over 250.000 sett videoen på våre nettsider, og forslagene har haglet inn.

Sniker seg inn

Den teorien som har blitt lansert flest ganger av leserne i kommentarfeltet og på vår Facebook-side, er at bilen sniker seg usett inn fra høyre:

I starten av klippet skal bilen stå parkert mellom trikken og lastebilen til høyre for bilen som filmer episoden. Den mystiske bilen kommer deretter kjørende inn fra høyre, men blir helt skjult av de to bilene som kjører til høyre for bilen med kamera. Ifølge teorien befinner bilen seg altså i blindsonen helt til den plutselig dukker opp.

Flere lesere påpeker derimot at denne teorien ikke kan la seg bevise, siden man overhode ikke kan se bilen mens den angivelig skal komme kjørende inn fra høyre.

TEORI: Mange av våre lesere mener at den mystiske bilen kommer usett inn fra høyre.
TEORI: Mange av våre lesere mener at den mystiske bilen kommer usett inn fra høyre.

– Ingen naturlig forklaring

En annen leser mener det kan se ut som om det ikke sitter noen personer inne i den mystiske bilen, og mener at man ikke kan avskrive at det har skjedd noe overnaturlig i videoen. Han får støtte av flere av våre lesere, som også mener at alt ikke nødvendigvis har en naturlig forklaring. 

Har du et bedre forslag til hva som egentlig skjer med «spøkelsesbilen»? Se videoen og kom med ditt forslag i kommentarfeltet nederst i saken.