Sherwood og Sandro i ordkrig etter 3-1-seier

Tottenham vant, men Sherwood var ikke nevneverdig mild mot Sandro etter kampen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det så lenge ut til at Fulham skulle ta med seg poeng fra White Hart Lane. Gjestene hadde god kontroll defensivt og var tidvis farlige på kontringer.

Etter 1-1 til pause gikk imidlertid luften ut av Fulham-ballongen. Mål fra Harry Kane og Younes Kaboul ga Tottenham en svært komfortabel 3-1-seier.

Tottenhams Sandro sliter med spilletiden, og før kampen benyttet spilleren twitter til å bedyre et han er i kampform.

– Jeg vil bare la dere få vite at jeg ikke er skadet, skrev han på twitter.

Da Sherwood fikk spørsmål om dette etter kampen, skal han angivelig valgt en krass løsning.

– Sandro er ikke god nok for dette laget. Når han viser at han er god nok, så får han spille. Han hadde en lårskade og jeg syntes ikke det var riktig å sette ham på laget. Jeg bryr meg ikke om hva han skriver på twitter. Han får skrive det han vil, sa Sherwood til BT Sport etter kampen. 

Ryktene om Sherwoods uttalelse fikk Sandro til å twitre syrlig like etterpå:

– Lol lol lol

Med eller uten Sandro - Tottenham hadde få problemer med å sikre tre poeng mot Fulham lørdag formiddag. 

Kompakt Fulham-forsvar

Det var ikke særlig vanskelig å forstå hva Felix Magath ønsket å se fra Fulham-spillerne i dag. Bortelaget gikk ut med et kompakt og lavtliggende forsvar, som forhåpentligvis skulle gi kontringsmuligheter.

Slik fikk også Fulham, allerede etter 2 minutter, den første muligheten i kampen. Tottenhams forsvarsrekke sto svært høyt og etterlot seg stort rom. 

Rodallega ble spilt gjennom og kom alene mot Lloris. Avslutningen gikk imidlertid håpløst langt utenfor. 

Det skulle komme mer fra Fulham de påfølgende minuttene. Først kom gjestene rundt på venstrekanten og la inn til Sidwell. Midtbanespilleren kom imidlertid ikke opp til heading.

Deretter var Rodallega på ny frempå med en farlighet. Denne gang kom Hugo Lloris ut og fikk avverget. 

I mellomtiden hadde Tottenham-kaptein Kaboul vært nær med en heading fra kloss hold. 

Plutselig eksplosjon

Det var også Tottenham som skulle få den første virkelig store sjansen. Brede Hangeland rotet bort ballen i egen sone, og ballen havnet til slutt hos Lennon. Avslutningen gikk via både Stockdale og stolpen før den pakket ut i feltet og ble klarert.  

Like etter fikk Tottenham dødball og Paulinho ble stående helt alene. Den brasilianske midtbanespilleren har bygget en karriere på å dukke opp på de rette stedene, og hadde få problemer med å sette inn 1-0 for hjemmelaget.

To minutter senere kom imidlertid Sidwell gjennom Tottenham-forsvaret, og løftet ballen over Lloris og i mål. 

Det var midtbanespillerens syvende mål for sesongen, hvilket gjør ham til Fulhams toppscorer denne sesongen.

De to lagene gikk til pause med 1-1, og utligningen var alt annet enn ufortjent.

– Dette er et drastisk forbedret Fulham-lag i forhold til tidligere. De er mye mer solid og de jobber hardt. Samtidig er det ikke sånn at de selger seg i duellene. De ligger kompakt og leverer en positiv forestilling, sa Erik Thorstvedt i pausen. 

Målfarlige Kane

Forbedring eller ei - Tottenham tok ledelsen like etter pause. Et godt slått innlegg landet på hodet til Harry Kane, som brøt bort Heitinga og stusset ballen videre i nettet.

Dette var hans tredje strake kamp med mål, noe ingen andre Tottenham-spillere har klart siden Gareth Bale i mai 2013. 

Fulham gikk rett i angrep i jakten på en utligning. John Arne Riise kom til innlegg og fant Rodallega med et perfekt innlegg. Hugo Lloris klarte imidlertid å bokse ballen over tverrligger. 

Det skulle også bli 3-1, snarere enn 2-2. 61 minutter var spilt da Younes Kaboul dunket inn 3-1 for hjemmelaget, og langt på vei punkterte kampen. 

Fulham kunne åpnet kampen igjen da Christian Eriksen laget straffe med en unødvendig hands. Dessverre for gjestene klarte ikke Steve Sidwell å overliste Hugo Lloris, og 3-1 sto seg. 

Lagoppstillinger

Tottenham: Lloris, Naughton, Kaboul, Fryers, Rose; Lennon, Chadli (Dembélé 67'), Paulinho, Eriksen (Townsend 85'); Adebayor, Kane (Soldado 79').

Fulham: Stockdale; Heitinga (Zverotić 66'), Amorebieta, Hangeland, Riise; Kvist, Sidwell, Parker (Karagounis 56'); Dejagah, Rodallega, Kačaniklić.

Mål: Paulinho (35'), Sidwell (37'), Kane (48'), Kaboul (62')

Premier League: Tabell | Terminliste | Statistikk | Skader og suspensjoner