Yaya Touré kan komme til å ende opp i Paris Saint-Germain i sommer, mens den nåværende klubben hans, Manchester City, vil kjempe mot nettopp PSG om å sikre seg Lionel Messi.  (AP Photo/Clint Hughes)
Yaya Touré kan komme til å ende opp i Paris Saint-Germain i sommer, mens den nåværende klubben hans, Manchester City, vil kjempe mot nettopp PSG om å sikre seg Lionel Messi.  (AP Photo/Clint Hughes)

Fotballryktene: – Yaya Touré til PSG og Barca-spiller til Liverpool

«Budrunden» om Lionel Messi er i gang. 2,3 milliarder i går ble til 2,5 milliarder i dag. Noen høyere?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Daily Mail skriver at Valencias Adil Rami, som for tiden er på utlån til AC Milan, skal være aktuell for en overgang til Manchester United. Valencia og Milan har i utgangspunktet vært enige i at overgangen skal gjøres permanent fra sommeren av, men nå er de visst ikke det allikevel. Dermed har Valencia kontaktet David Moyes og Manchester United, som kan komme til å smelle 100 millioner kroner i bordet for den franske midtstopperen.

Jackson Martínez har vært et hett navn den siste tiden. Porto-spissen har blitt jaktet av en rekke Premier League-klubber, blant annet Chelsea, Arsenal og Tottenham. Også Roma har fulgt 27-åringen nøye, og det har versert rykter om at italienerne nærmer seg en avtale med portugiserne. Talksport melder derimot i dag at Martínez' agent nekter for at forhandlingene er i gang, og at Porto ikke vil vurdere et salg før etter sesongen.

Talksport skriver også at Liverpool- og Manchester City-ønskede Keita Baldé Diao (19) kommer til å signere en ny kontrakt med Lazio i neste uke.

En annen unggutt som kan glippe for Manchester City, er Ángel Correa. 19-åringen, som for tiden spiller i San Lorenzo i hjemlandet, har vært koblet til de lyseblå i lang tid, men nå skriver Daily Mirror at det er Atlético Madrid som ligger best an i kampen om det argentinske stortalentet.

Vi får vel streife innom en viss driblesterk argentiner i dag også. I fredagens rykter kunne man lese at Lionel Messi var uønsket i Barcelona, og at Paris Saint-Germain var villig til å kjøpe ham for 2,3 milliarder kroner. Nå skriver derimot Manchester Evening News at Manchester City også kan komme til å blande seg inn i kampen om Barcas nummer 10. De lyseblå skal etter sigende stå klar med hele 2,5 milliarder kroner. Hvor skal dette ende?

Samme avis skriver også at Citys Joleon Lescott, som har vært linket til diverse klubber den siste tiden - blant annet West Ham, nå mest sannsynlig blir å se i tyrkiske Besiktas fra sommeren av.

Ifølge Metro kan Tottenhams Paulinho bli å se i Italia i høst. Roma ønsker å låne den 25 år gamle midtbanespilleren, og planen er at overgangen skal gjøres permanent etter neste sesong. Brasilianeren kom fra Corinthians i fjor sommer for drøye 170 millioner kroner.

Liverpool ønsker å hente Barcelonas Christian Tello, skriver Daily Mirror. Hvis Barcelonas anke når frem og hvis overgangsnekten blir kansellert, er Brendan Rodgers og de titteljagende rødtrøyene villig til å bla opp 120 millioner kroner for den talentfulle spanjolen. Tello har vært i Liverpools søkelys helt siden Rodgers tok over som manager.

Talksport melder at Atlético Bilbaos Ayemeric Laporte nå også skal være ønsket i Bayern München. Midtstopperen har lenge vært i Arséne Wengers søkelys, men også Pep Guardiola har fulgt 19-åringen en god stund, og kan komme til å prøve seg på forsvarsspilleren i sommer.

Til slutt litt Parist Saint-GermainManchester City og Juventus. Football Direct News skriver at de franske gigantene er svært interessert i å hente Yaya Touré fra Manchester City. Hvis! Ja, for det er et «hvis». Først vil de nemlig prøve å hente Paul Pogba fra Juventus. Men om det skulle gå i vasken, er altså Citys Touré nestemann på ønskelisten. Touré har hatt en strålende sesong på midtbanen til de lyseblå, og kan være tilgjengelig for rundt 300 millioner kroner, en sum som neppe er noe problem for de pengerike franskmennene.