MÅLSCORER: Mario Mandzukic feirer scoring mot Kaiserslautern i semifinalen i cupen sist. REUTERS/Michaela Rehle
MÅLSCORER: Mario Mandzukic feirer scoring mot Kaiserslautern i semifinalen i cupen sist. REUTERS/Michaela Rehle

Rekdals oddstips Lørdag: Tipper Bundesliga og Conference.

Kjetil Rekdal har plukket ut tre kamper fra Langoddsen på lørdag - til 3,6 i odds.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

HALIFAX TOWN - MACCLESFIELD TOWN (CONFERENCE)

H: 1,45 U: 3,60 B: 4,75

Halifax Town har virkelig funnet formen på det rette tidspunktet av sesongen. De står med åtte seire og en uavgjort på de siste ni kampene og har blandet seg helt inn i kampen om play-off plassene 2-5 på tabellen. De holder fjerdeplassen, men det skal ikke mer enn ett tap til før de kanskje har falt ut av de plassene igjen. Macclesfield ligger på 15. plass og har egentlig ingenting å spille for, da de er berget for sesongen og har ingen mulighet til å rykke opp. De har kun en seier på seks kamper, så her er det en gyllen mulighet for Halifax til å ta tre kjempeviktige poeng - bare tre runder gjenstår i Conference. 

 

BRAUNSCHWEIG - FC BAYERN MÜNCHEN (BUNDESLIGA)

H: 5,95 U: 3,95 B: 1,38

Braunschweig ligger helt sist i Bundesliga og tapte 0-2 for Freiburg sist. Allikevel tok de en stor skalp forrige hjemmekamp da de slo Hannover 96 i tysklands eldste derby. Nå kommer FC Bayern på besøk. Mesterene har tapt de to siste bundesliga-kampene mot FC Augsburg og Borussia Dortmund, da de har spart spillere og konsentrert seg om cup og Champions League. Bayern møter Real Madrid på onsdag, og har nok begynt å tenke på den kampen allerede. Allikevel bør et redusert Bayern klare å slå Braunschweig her, noe Rekdal tror de klarer. 

 

AUGSBURG - HERTHA BSC (BUNDESLIGA)

H: 1,80 U: 3,25 B: 3,70

FC Augsburg er fusjonsklubben som har fått umiddelbar suksess. De ligger an til å lande på den beste tabellplasseringen i klubbens historie, og var med og kjempet om europacup-plass lenge. Det toget har nok passert nå, men det er mye optimisme rundt klubben allikevel. De hadde en god periode tidligere i vår, men står nå med bare en seier på de siste seks. Kjetil Rekdal har tidligere spilt i Hertha Berlin og kjenner klubben godt. Dersom alt går på tverke for dem i de siste rundene kan de kanskje havne på kvalifisering, men det skjer neppe. I praksis er de sikre, og det er bra fordi de har ikke vunnet en kamp siden februar. Åtte strake uten seier er tøff, men ikke ukjent kost for Hertha-fansen som gjerne skulle sett klubben havne høyere opp - det er ikke så lenge siden de utfordret om europacup-plassene. Augsburg har muligheten til å snu en dårlig trend her.