Solskjær: – Kanskje vi også kan gjenoppstå fra de døde?

Cardiff-sjefen håper på påskemirakel, og avviser samtidig at de har bedt Premier League om å annullere resultatet fra Crystal Palace-kampen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Cardiff - Stoke lørdag kl. 16.00 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

På fredagens pressekonferanse fikk Cardiff-manageren som ventet en del spørsmål rundt den pågående «spion-saken».

– Jeg har aldri bedt om at resultatet vårt mot Crystal Palace ikke skal bli stående. Vi har sendt en rapport og stoler på at Premier League tar seg av resten, uttalte Solskjær til det fremmøtte pressekorpset.

Nå dreier uansett alt seg om lørdagens kamp mot Stoke. For både Cardiff - og Ole Gunnar Solskjær.

– Resultater endrer humøret. Se for eksempel på det som skjedde forrige helg. Vi må bygge videre på den opplevelsen, kom det fra nordmannen.

Les alt om fotball her!

Med fire kamper igjen av sesongen ligger den walisiske klubben på 19. plass på tabellen, med tre poeng opp til sikker plass.

Manageren tar naturligvis ikke lett på lørdagens batalje mot Stoke.

– Vi spiller mot et lag som er i toppform. De har vunnet fem av sine sju siste kamper, og har sikret seg fornyet kontrakt i Premier League. Dermed kan de spille lekent, og med senkede skuldre, sier nordmannen, og legger til:

– Vi spiller på hjemmebane, og skal være i topp slag. Og så må vi som sagt bygge videre på det vi gjorde mot Southampton forrige helg.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Han tror det er fullt mulig å berge plassen i Premier League. Etter lørdagens kamp mot Stoke, venter Sunderland på bortebane. Deretter går turen til Newcastle, før sesongen rundes av hjemme mot Chelsea søndag 11. mai.

– Vi tror virkelig på at vi skal klare dette. At vi skal få gjort denne jobben i løpet av disse fire kampene. Man vet aldri. Kanskje vi også kan gjenoppstå fra de døde?, sa Solskjær i sedvanlig godt humør.